/ Geen categorie / De nieuwe iPhone 8 voor de nieuwste mobiele ervaring

De nieuwe iPhone 8 voor de nieuwste mobiele ervaring

Alicia van den Velden on 1 november 2017 - 13:25 in Geen categorie

De iPhone 8 is de nieuwste iPhone van Apple en heeft daarmee enkele grote vooruitgangen geboekt. Zo is de telefoon nu draadloos oplaadbaar, heeft het een nieuwe uitgebreidere camera en heeft de iPhone 8 een glazen achterkant waardoor de telefoon meer grip in je hand heeft dan de iPhone 7. Ook de nieuwe chip in de iPhone 8 mag er zijn omdat deze zorgt voor een veel snellere ervaring op je telefoon. Verder is het belangrijk om te weten dat de telefoon rond de €26,00 .- per maand zal kosten indien je een iPhone 8 abonnement neemt. Het voordeel hiervan is dat je direct internet en belminuten bij de prijs in hebt zitten.

 

De nieuwste eigenschappen van de camera van de iPhone 8

Met de komst van de iPhone 8 en iPhone 8 plus zijn er verschillende onderdelen veranderd. Daarmee zijn er ook belangrijke veranderingen doorgevoerd in de camera van de iPhone 8. Zo heeft de 12-MP camera van de iPhone 8 een grotere en snellere sensor voor het sneller vastleggen van een scherp beeld. Ook beschikt de nieuwe camera van de iPhone 8 plus over een verbeterde pixeltechnologie, beter beeldstabilisatie en een nieuw kleurenfilter. De iPhone 8 plus heeft namelijk nu ‘portretmodus’. Deze optie zorgt ervoor dat je bij het maken van een foto de achtergrond makkelijker onscherp maakt/ vervaagd waardoor de voorgrond makkelijker te zien is. Ook is er de optie om de achtergrond geheel zwart te maken door het gebruiken van het filter. Hiermee creëer je mooie fotostudio-effecten.

Kies de iPhone 8 voor de modernste ervaring tot nu toe

Met alles samengevat is de iPhone 8 samen met de iPhone 8 plus een van de modernste telefoons die op het moment beschikbaar is. Traag is de iPhone zeker niet en de telefoon is de prijs helemaal waard doordat de nieuwe features een enorme compensatie bieden. Indien je nog niet helemaal gerustgesteld bent over de iPhone 8 verzoek ik je eens een kijkje te nemen op iPhone8abonnement.nl. Deze website biedt je alle informatie die je nodig hebt over de nieuwe iPhone zodat ook jij helemaal op de hoogte bent.