/ Nieuws / Na eindeloos speculeren lijkt het dan echt zover

Na eindeloos speculeren lijkt het dan echt zover

Man technologie
Alicia van den Velden on 10 januari 2019 - 16:07 in Nieuws

Afgelopen dagen zelfs maanden is er eindeloos gespeculeerd over de nieuwe top toestellen die Samsung gaat uitbrengen in 2019. Samsung wist hun kaken niet heel goed op elkaar te houden, want er zijn al verscheidene punten over hun toestellen naar buiten gebracht. Het kunnen geruchten zijn of feiten. Al onze vragen zullen snel beantwoord worden.

Februari 2019

Op de datum 20 februari 2019 wil Samsung op een eigen evenement in Londen en San Francisco hun toestellen aankondigen. Met de aankondiging op 20 februari zou Samsung concurrent Huawei net te snel af zijn. Huawei staat een week later op de Mobile World Congress in Barcelona en hun willen daar hun opvouwbare telefoon aankondigen.

De naam

Volgens bronnen bij de zakenkrant The Wall Street Journal weet Samsung nog geen naam voor hun opvouwbare toestel. Er gaan nu twee namen rond de Samsung Galaxy F, maar ook de Samsung Galaxy Fold.

Toestellen

Daarnaast wordt er al lange tijd gesuggereerd dat Samsung ook 4 toestellen gaat uitbrengen in de S10 serie. Het zou gaan om de S10 Lite, S10, S10 Plus en een 5G editie. Op 20 februari zouden al deze geruchten beantwoord kunnen worden op Samsungs evenement.

De S10 Lite zou een beeldscherm grote hebben van 5,8 inch en twee camera’s aan de achterkant. De S10 zelf zou over een 6,1 inch beeldscherm beschikken en 3 camera’s aan de achterkant hebben. De grootste van de trio zou een beeldscherm hebben van 6,4 inch en maar liefst 4 camera’s aan de achterkant hebben. De S10 serie zou op 8 maart op de markt komen.