/ Nieuws / Maak kennis met de nieuwe LG: LG G7 ThinQ

Maak kennis met de nieuwe LG: LG G7 ThinQ

LG
Alicia van den Velden on 2 mei 2018 - 12:34 in Nieuws

LG lanceert vandaag in New York en morgen in Seoul het nieuwste LG toestel, namelijk de LG G7 ThinQ. Dit toestel is de nieuwe opvolger van de LG G6 die in 2017 op de telecommarkt kwam. Dit toestel bevat een prachtig 6,1 inch IPS- scherm wat een pixelverhouding bevat van 3120X1440. Deze pixels zorgen ervoor dat het nieuwe LG toestel een 19.5:9-beeldscherm resulteert. Daarnaast heeft het scherm een extra hoge helderheid functie met een DCI-P3 profiel. Met deze functies en specificaties kan het beeldscherm natuurgetrouwe kleuren weergeven én het scherm verbruikt 30% minder energie dan voorgaande LG modellen.

Specificaties en functies van de nieuwste LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ heeft een Snapdragon met een 845-processor die wordt ondersteund door 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Het toestel beschikt intern over een opslaggeheugen van 64 GB of 128GB. Daarnaast heeft de LG G7 ThinQ aan de achterkant een verticale dual camera-set up incl. flitser. De camera aan de achter heeft een megapixelsensor van 16,3 en een f/1.6 diafragma zoals het toestel LG V30. Dit zelfde geldt voor de voorcamera (secundaire camera) alleen is hier niet over bekend of deze camera een groothoeklens bevat of juist voor diepte moet zorgen. Naast deze specificaties heeft de nieuwste LG G7 ThinQ een USB C-aansluiting, 3.000 mAh-accu en weegt maar liefst 162. De nieuwste LG G7 ThinQ beschikt over het nieuwste besturingssysteem van Android namelijk de Android 8.0 Oreo die onlangs op de markt is gekomen.

Eenvoudig online prijzen vergelijken voor de nieuwste smartphone

De kosten voor deze nieuwe LG zal een prijskaartje hebben van ongeveer €650,-. Dit is een stuk minder geld in vergelijking met de nieuwste Samsung die laatst op de telecommarkt is gelanceerd. De Samsung Galaxy S9 heeft namelijk een prijskaartje van bijna €900,-. Om gebruik te kunnen maken van het nieuwste toestel is het heel belangrijk om diverse telecom prijzen te vergelijken. Dit is dan ook eenvoudig online te uitzoeken voor diverse smartphones. Prijzen vergelijken van de nieuwste smartphones is helemaal niet verkeerd. Het kan soms tot wel honderden euro’s schelen en dat heb vele mensen over om te besparen. Het is natuurlijk leuk om het nieuwste toestel te hebben maar consumenten moeten er ook veel geld voor over hebben. Bekijk daarom eenvoudig online diverse prijzen van de nieuwste smartphones die er momenteel op de telecommarkt aanwezig zijn. Want voor een goed toestel betaal je niet teveel en heb je ook zeker genoeg aan alle functies en specificaties die elke smartphone heeft.