/ Nieuws / LG G4 Beat wordt deze maand gelanceerd

LG G4 Beat wordt deze maand gelanceerd

Alicia van den Velden on 9 juli 2015 - 14:59 in Nieuws

Smartphone fabrikant LG heeft aangekondigd dat binnenkort de LG G4 Beat op de markt zal verschijnen. Deze telefoon is een variant op het huidige vlaggenschip, de G4, maar zal door gebruik van andere hardware voor een lagere prijs worden verkocht. Wanneer het toestel precies in Nederland beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

Het toestel heeft de beschikking over een 5,2 inch groot display waarmee het 0,3 inch kleiner is dan de normale G4. Verder is er een Snapdragon 615 octa-core processor aanwezig, 1,5GB werkgeheugen en 8GB intern opslaggeheugen wat vermoedelijk uit te breiden is met een microSD kaartje. Aan de achterkant zal een 8 megapixels camera gemonteerd zijn en aan de voorkant een variant met 5 megapixels. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 2300 mAh.

Door het gebruik van minder krachtige hardware zal het toestel voor een lagere prijs verkocht worden dan de 550 euro die de G4 kost. De LG G4 Beat zal rond de 400 euro gaan kosten. Qua uiterlijk zal het toestel veel op de G4 lijken, alleen doordat het scherm kleiner is zal het gehele toestel wat in formaat afnemen.