/ Nieuws / iPhone XS Max

iPhone XS Max

Alicia van den Velden on 23 november 2018 - 15:46 in Nieuws

De splinternieuwe iPhone XS Max is de nieuwere uitvoering van de iPhone X. Samen met de iPhone XS en de iPhone XR zijn ze uitgebracht op 26 oktober 2018. Waarmee de iPhone XR de goedkoopste is en de XS Max de duurste uitvoering is. De iPhone XS Max heeft ten opzichte van de vorige uitvoering, de iPhone X, wel veel verbeteringen. Bijvoorbeeld een groter scherm, of een groter werkgeheugen.

 

6.5inch oled-scherm

De nieuwe iPhone XS Max heeft het grootste beeldscherm wat een iPhone ooit heeft gehad. Dit is dus ook één van de redenen waarom deze telefoon duurder is dan de iPhone XS en de iPhone XR. Het design van de iPhone XS Max is weinig veranderd in vergelijking met de iPhone X. De ‘notch’ in het beeldscherm is nog steeds aanwezig. In de notch zijn de selfiecamera, die ook de gezichtsherkenning verwerkt,  en een luidspreker verwerkt. Deze luidspreker is voor het bellen. Doordat de selfiecamera diepte kan zien kan de telefoon niet ontgrendeld worden met bijvoorbeeld een foto. Ook is het scherm weer wat zuiniger geworden, zodat de batterij wat langer meegaat dan voorheen.

 

Dubbele camera

De dubbele camera aan de achterkant van Apple’s iPhone XS Max zorgt ervoor dat er scherptedieptefoto’s gemaakt kunnen worden. Het bokeh-effect zorgt ervoor dat het object waarvan je een foto maakt scherp is, en de omgeving wazig is. De video’s worden opgenomen met een 4K-resolutie en de True Tone-flitser zorgt ervoor dat de foto’s en video’s altijd goed belicht zijn. Ook is er nog een nieuwe toevoeging toegepast op de iPhone XS Max, namelijk de scherpe HDR. Deze techniek zal de kleuren automatisch bijstellen wat zorgt voor een mooiere foto. Verder is er in vergelijking met de iPhone X niet zo veel veranderd. Aangezien de iPhone X al een zéér goede camera had is dit niet negatief.

 

Accu

Apple heeft met de iPhone XS Max de batterijduur een stuk verbeterd ten opzichte van de iPhone XS Max. De nieuwe iPhone XS Max gaat tegenwoordig 1.5 uur langer mee dan de iPhone X. 1.5 uur langer genieten dus! Bovendien is het opladen ook zo klaar. De batterij is met een half uur laden al op de helft. Dit komt door het snelladen.

 

IOS 12

Deze geweldige nieuwe telefoon is standaard klaar voor de nieuwe periode. Aangezien er bij aankoop al IOS 12 opstaat. Deze nieuwe software is niet superieur, maar wel goed! Bij deze update wordt de telefoon namelijk een stuk stabieler, minder verslavend en overzichtelijker. Met deze update heeft Apple namelijk de basis verbeterd. Dit zorgt ervoor dat de telefoon niet meer spontaan zal uitvallen of dat de batterij ineens 1% is.