/ Nieuws / Honor 7 vanaf volgende week in China verkrijgbaar

Honor 7 vanaf volgende week in China verkrijgbaar

Alicia van den Velden on 1 juli 2015 - 09:39 in Nieuws

Huawei, het moederbedrijf van smartphone merk Honor, heeft de Honor 7 vandaag aangekondigd. Het toestel zal vanaf 7 juli in China verkrijgbaar zijn voor een vanafprijs van omgerekend ongeveer 290 euro. Het toestel is in drie kleuren beschikbaar; zilver, donkergrijs en goud.

De Honor 7 beschikt over een 5,2 inch groot 1080p beeldscherm en een door Huawei ontwikkelde processor, de Kirin 935. Deze octa core processor beschikt over vier rekenkernen die werken op een snelheid van 2,2GHz en vier kernen die werken op 1,5GHz. In combinatie met 3GB werkgeheugen en een Mali T628 GPU kan het toestel de strijd aan met de concurrentie. Aan de achterkant van het toestel is een cameramodule met 20 megapixel gemonteerd en aan de voorkant is een 8 megapixel variant. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 3100 mAh.

Bekijk hier de officiële introductievideo!

https://www.youtube.com/watch?v=jyIU1LZhXfw

De Huawei Honor 7 beschik over een speciale knop, waarmee de stemmodus geactiveerd kan worden. Het bedrijf heeft deze knop de “Smart Key” genoemd. Een andere leuke feature van het toestel is de vingerafdrukscanner, waarmee het toestel met vingerafdrukken beveiligd kan worden. Het toestel komt in drie varianten op de markt. Twee varianten beschikken over 16GB opslagruimte, waarvan er 1 over een enkele sim slot beschikt en de andere de mogelijkheid heeft voor dualsim. De laatste variant is er één met 64GB opslagruimte en standaard ondersteuning voor dualsim.