/ Nieuws / Eerdere release datum Samsung Galaxy S8

Eerdere release datum Samsung Galaxy S8

Opvolger samsung galaxy note 7
Alicia van den Velden on 17 september 2016 - 15:06 in Nieuws

Er gaan geruchten dat Samsung haar nieuwste toestel, de Samsung Galaxy S8 eerder uit zal gaan brengen. Tot nu toe ligt het in de lijn der verwachting, dat Samsung haar nieuwste toestel in maart 2017 uit zal brengen. Toch blijkt dit nu twijfelachtig te zijn. Dit alles zou te maken hebben, met de problemen rondom de Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S8

Normaal gesproken zal Samsung in maart 2017 haar nieuwste toestel gaan presenteren, de Samsung Galaxy S8. De Samsung Galaxy S8 zal dan de Galaxy S7 op gaan volgen. Tot nu toe, heeft Samsung altijd in het voorjaar haar nieuwste toestellen gepresenteerd. Zo weet men ook precies, wanneer zij weer een nieuw toestel van Samsung kunnen verwachten. Toch blijken de problemen rondom de Samsung Galaxy Note 7 nu roet in het eten te gooien. De Samsung Galaxy Note 7 wordt namelijk wereldwijd terug geroepen. Dit alles heeft te maken met de accu, die in bepaalde zeldzame situaties zou kunnen ontploffen. Dit wil Samsung natuurlijk niet op haar geweten hebben en zodoende zijn alle verkopen stopgezet. Samsung wil nu eerst de smartphone volledig nalopen, zodat er weer nieuwe, maar vooral veilige smartphones kunnen worden geproduceerd. Doordat de Samsung Galaxy Note 7 is terug geroepen, ligt hier natuurlijk een groot gat voor Samsung. Zodoende gaan er dan ook geruchten dat Samsung de Samsung Galaxy S8 eerder uit zal gaan brengen.

Wat is er al bekend rondom de Samsung Galaxy S8

Op dit moment is er nog niet veel informatie bekend, rondom de Samsung Galaxy S8. Wel gaan er geruchten dat het nieuwste toestel van Samsung weer waterdicht zal gaan worden. Naast de bekende vingerafdrukscanner, zal het toestel ook een irisscanner gaan krijgen. Samsung kan natuurlijk niet achterblijven bij Apple, zodoende zal de Samsung Galaxy S8 naar alle waarschijnlijkheid ook een dubbele camera aan de achterkant van het toestel gaan krijgen. Daarnaast zal Apple haar nieuwste toestel ook gaan voorzien van een prachtig 4K UHD scherm.