/ Nieuws / Een innovatieve serie van Samsung?

Een innovatieve serie van Samsung?

Samsung logo
Alicia van den Velden on 19 december 2018 - 12:42 in Nieuws

Algemeen

Volgens verschillende media’s is Samsung bezig met een onaangekondigd nieuwe serie budgettoestellen. Het zou gaan om de Galaxy M20 en de M30. Zal dit toestel beschikbaar zijn in Nederland? Dat is voor ons ook nog een vraag. We kunnen wel melden dat het toestel wordt uitgebracht in Europa, maar het is nog gissen in welke landen. Overige telecom bloggers melden dat het toestel naar alle waarschijnlijkheid in Engeland, Duitsland en Frankrijk wordt uitgebracht. Neem deze informatie met een korrel zout, want alles moet nog bevestigd worden door Samsung zelf!

Design

Vermoedelijk krijgt het toestel een druppelvormige inkeping. De Zuid-Koreaanse fabrikant toonde eerder al eens wat beeldschermen met een druppelvormige inkepingen. De M20 zou aan de achterkant een dubbele camera hebben met resoluties van 13 en 5 megapixels. De selfie camera zou een resolutie van 8 megapixels krijgen. In tegen stelling tot de moderne Samsung toestellen van zal de M20 mogelijk een lcd scherm krijgen en geen oled. Het besturingssysteem zal de Android 8.1 draaien.

Specificaties

De M20 zou moeten beschikken over een omtrek van 156,4×74,55 mm en een dikte van 8,8 mm dik. De meest indrukwekkende update die in dit toestel zou moeten zitten is de 5000mAh-accu. Dit betekend dat dit de accu is met de meeste capaciteit van Samsung ooit!

Concurrentie

Samsung zal met dit toestel kunnen concurreren met de budget toestellen van onder andere Huawei.

Smartphoneclub

Op onze website vergelijken wij meerdere telefoonaanbieders met elkaar en onder andere hebben wij ook budgettoestellen die wij vergelijken! Neem gerust een kijkje bij de andere toestellen van Samsung!