/ Geen categorie / De Nokia smartphones van 2019

De Nokia smartphones van 2019

Smartphone
Alicia van den Velden on 24 april 2019 - 10:51 in Geen categorie

Nokia behoorde voorheen tot één van de grootste telecombedrijven ter wereld, maar sinds de komst van de eerste smartphone was dit min of meer weggezakt. Toch bleek het bedrijf na enige tijd enorm in smaak te vallen onder de consumenten. Doordat Nokia in het maken van smartphones grote stappen heeft gezet, hebben er innovatieve ontwikkelingen plaatsgevonden. Daarbij produceert Nokia smartphones die voor velen de juiste prijskwaliteitsverhouding hebben.

Nokia richt zich voornamelijk op high-end smartphones, die van hoge kwaliteit zijn. In 2019 heeft Nokia twee gloednieuwe smartphones op de markt gebracht, dit zijn de “Nokia 1 Plus” en “Nokia 9 PureView”. Dit zijn 2 toestellen die modern en zeker het aanschaffen waard zijn!

De vlijmscherpe Nokia 9 PureView

De Nokia 9 PureView is een smartphone die voorzien is van maar liefst 5 verschillende camera’s. Elk van deze camera heeft een andere resolutie en het maakt het mogelijk om erg bijzondere foto’s te maken. De 5 camera’s maken allemaal een aparte foto en voegen deze samen tot 1 prachtig geheel. Dit komt doordat de camera’s erg gespecialiseerd zijn in het opvangen van licht. De foto’s die gemaakt worden zijn vlijmscherp en kunnen zeker tippen aan de kwaliteit van een professionele fotocamera. Daarnaast is er de mogelijkheid om de foto’s prachtig te bewerken, voor een finishing touch.

Buiten de prachtige camera’s van de Nokia 9 PureView is de smartphone voorzien van topkwaliteit. De Nokia 9 PureView is een snelle smartphone dat 8 millimeter dik is en erg stevig behuisd van aluminium materiaal. Voor de snelheid heeft de smartphone een processor die voorzien is van een octacore. Deze processor zegt iets over de snelheid van de smartphone en het behoort tot één van de snelste processoren allertijden. Het bevat acht kernen, die het mogelijk maken om minder batterij te verbruiken en betere prestaties te leveren. Een enkeling aan smartphones is hiervan voorzien en het is zeker uniek. Verder is de behuizing van de smartphone zeker niet onbelangrijk, want het is erg zonde wanneer een toestel snel beschadigd wordt. Naast de behuizing is de glassterkte ook van belang voor de stevigheid van de smartphone. De fabrikanten van Nokia hebben ‘Gorilla Glass 5’ aangebracht aan het scherm en de 5 camera’s van de smartphone. Het is een speciaal soort glas, dat kras- en valbestendig is. Deze smartphone is zeker een aanrader voor wanneer mensen verzekerd willen zijn van topkwaliteit!

De Nokia 9 PureView bevindt zich in het hoogste segment van de smartphones en het is voor dit segment erg goed te betalen. De prijzen voor deze Nokia zijn beschikbaar vanaf 580 euro en het is in vergelijking met top smartphones zoals iPhone en Samsung erg goedkoop!

De goed betaalbare Nokia 1 Plus

Naast de prachtige Nokia 9 PureView heeft Nokia ook een andere smartphone op de markt gebracht in 2019. Het gaat hier om de Nokia 1 Plus, de opvolger van de Nokia 1. De Nokia 1 Plus is een goed betaalbare smartphone die zeker met deze tijd meegaat.

De smartphone bevat een up-to-date software en het heeft een moderne uitstraling. Een up-to-date software is een software dat voorzien is van de nieuwste updates. Normaal gesproken is dit alleen bestemd voor duurdere smartphones, maar doordat Nokia onderscheidend wilt zijn, wordt dit mogelijk gemaakt. Verder is de Nokia 1 Plus is een erg moderne smartphone met een fraai design. Het heeft namelijk een dure uitstraling door zijn vormgeving en het is verkrijgbaar in de frisse kleuren zwart, blauw en rood. Dit is dé ideale smartphone om te gebruiken voor een lage prijs.

De Nokia 1 Plus is kortom gezegd voornamelijk bedoeld voor mensen die een smartphone willen aanschaffen die voorzien zijn van maximale software en prestaties voor een minimale prijs. Het is een simpele smartphone, die geen onnodige extra’s bevat, maar gewoon goed functioneert. Deze smartphone is vrijwel in alle elektronica winkels verkrijgbaar voor een prijs van 100 euro. Daarbij behoort het tot een van de mooiste budgetsmartphones van deze tijd!