/ Nieuws / De Huawei P20 Pro met drie camera’s

De Huawei P20 Pro met drie camera’s

Huawei cameras smartphone
Alicia van den Velden on 4 maart 2019 - 17:55 in Nieuws

Huawei heeft een nieuwe telefoon op de markt gebracht genaamd de Huawei P20 Pro, deze telefoon is een opvolger van de Huawei P10. De Huawei P20 Pro valt op, de telefoon heeft namelijk wel (!) drie camera’s aan de achterzijde van de telefoon geplaatst. De focus van de Huawei P20 Pro wordt gelegd op fotografie en is daarom voorzien van drie Leica-camera’s. De Leica-camera’s die zijn toegevoegd aan de Huawei P20 Pro kunnen foto’s maken van 40 megapixels, ook aan de voorkant heeft de Huawei P20 Pro een ontzettend goede camera met 24 megapixel. De Huawei P20 Pro bevat kunstmatige intelligentie en herkent daardoor negentien verschillende objecten en scenes, zoals dieren en zonsopkomst. De instellingen van de Leica-camera’s van de Huawei P20 Pro worden hier automatisch op aangepast.

Geweldige specificaties

De gewone Huawei P20 is al een redelijke tijd verkrijgbaar in Nederland, echter liet de Huawei P20 Pro ietwat langer op zich wachten, vanaf 16 April ligt de Huawei P20 Pro in de winkels met top specificaties. Zoals eerder benoemd heeft de Huawei P20 Pro geweldige fotografie mogelijkheden. Maar ook het ingebouwde 6,1 inch OLED-scherm kan niet ten onder worden gedaan. Hoewel de camera van de Huawei P20 Pro het absolute hoogtepunt van het toestel is, heeft het toestel nog veel meer te bieden. Wanneer je de Huawei P20 Pro mee neemt op vakantie, dan kun je je gewone compact camera wel thuis laten. De Huawei P20 Pro bevat een inkeping aan de bovenkant waardoor het toestel zo veel mogelijk schermruimte heeft. Ook heeft de Huawei P20 Pro een ontzettend grote accu die constant lerende is over jouw mobiele-telefoongebruik waardoor je na een tijdje niet eens meer een oplader mee hoeft te nemen als je een weekendje weg gaat. Je hoeft je totaal geen zorgen te maken of je telefoon nog wel genoeg batterij heeft, de processor is namelijk relatief zuinig.

Huawei P20 Pro bestellen

De Huawei P20 Pro ligt inmiddels in de winkels en is ook eenvoudig online te bestellen. De prijs van de Huawei P20 Pro bedraagt €899,- euro, hier krijg je tijdelijk ook nog eens een driehonderdzestig-graden camera bij. Bij Smartphoneclub.com kun je terecht voor de Huawei P20 Pro om de beste prijzen met elkaar te vergelijken. Smartphoneclub.com heeft een breed aanbod aan toestellen van Nederlandse providers die allemaal een eigen prijs aanbieden voor verschillende abonnementen. Bekijk daarom hier de beste deals en aanbiedingen voor de geweldige Huawei P20 Pro.