/ Nieuws / De Apple iPhone 8 en 8 Plus

De Apple iPhone 8 en 8 Plus

iPhone 8
Alicia van den Velden on 2 mei 2018 - 14:59 in Nieuws

Ieder jaar komt Apple met toptoestellen uit en in 2017 was dat niet anders. Toen werden de iPhone 8 en 8 plus en de gloednieuwe iPhone X gelanceerd. De iPhone X heeft een nieuwe uiterlijk, in vergelijking met de iPhone 8, waar niet iedereen even fan van is. De iPhone 8 daarentegen heeft nog steeds het betrouwbare design wat we van Apple gewend zijn. Sinds de iPhone 5 heeft Apple er voor gekozen om een aluminium behuizing te gebruiken voor haar smartphones. Echter heeft Apple er in 2017 voor gekozen, voor zowel iPhone 8 en 8 Plus als de iPhone X, om een glazen achterkant te gebruiken. Dit geeft Apple de mogelijkheid om wireless-charging toe te voegen aan haar toestellen. Dit is een goede zet omdat Apple graag een draadloze toekomst wil creëren. Dit liet Apple ook al zien door de hoofdtelefoon aansluiting te verwijderen sinds de iPhone 7 en door draadloze hoofdtelefoons te lanceren, oftewel de Airpods. En dit geld ook voor de drie recente iPhone toestellen.

De specificaties van de twee toestellen

Bij Apple kunnen we er ieder jaar van uit gaan dat de toestellen uitstekende specificaties hebben. En met de iPhone 8 en 8 Plus heeft Apple ook weer top prestaties behaald. De twee toestellen hebben mooie premium behuizing door gebruik te maken van een aluminium rand en een glazen achterkant. Ook hebben de iPhone 8 en 8 Plus fantastische schermen. De iPhone 8 heeft een 4,7 inch scherm met een 750×1334 resolutie. De iPhone 8 Plus heeft grotere resolutie van 1080×1920 op een 5,5 inch scherm. De twee toestellen hebben wel dezelfde specificaties met de nieuwe Apple A11 Bionic chip en een Hexa-core CPU. Tevens heeft Apple ieder jaar een toptoestel die ook een uitstekende camera heeft en dat is weer te zien bij de iPhone 8 en 8 Plus. Beide toestellen hebben een 12 MP camera aan de achterkant en een 7 MP camera aan de voorkant. Als je een nieuwe smartphone nodig hebt, kun je met de iPhone 8 niet de fout ingaan.

Waarom de iPhone 8 als je nieuwe smartphone?

De iPhone 8 is een uitstekende keuze als nieuwe smartphone. Het toestel heeft de oude vertrouwde look van Apple en is ook een heel betrouwbaar toestel. Het toestel heeft uitstekende specificaties en een fantastische camera. Tevens zijn de iPhone 8 en 8 Plus een stuk goedkoper dan de iPhone X. De iPhone 8 en 8 Plus zijn perfect voor mensen die graag een smartphone willen dat doet wat het hoort te doen en dat ook fantastisch uitvoert. Ook zijn de iPhone 8 en 8 Plus even krachtig als de iPhone X en hebben een vingerafdrukscanner in tegenstelling tot de iPhone X. De camera’s van de drie toestellen zijn ook vrijwel identiek. De accuduur van de iPhone 8 en 8 Plus is geweldig waardoor je de toestellen lang kunt gebruiken op een dag. De iPhone 8 en 8 Plus zijn dus fantastische toestellen die je zeker kunt overwegen als je nieuwe smartphone!