/ Nieuws / Beste Samsung smartphones van 2018

Beste Samsung smartphones van 2018

Samsung logo
Alicia van den Velden on 28 november 2018 - 14:53 in Nieuws

Eén van de grootste spelers in de telecommarkt is Samsung, zei hebben in het jaar 2018 heel wat nieuwe toestellen uitgebracht! Van de S-serie en de vergelijkbare Note-serie tot de A-serie, Samsung heeft een uitgebreid assortiment met toestellen in ieder budgetsegment. In deze blog gaan we dan ook Samsungs beste vlaggenschepen bespreken van het jaar 2018

De Samsung Galaxy S9 en de S9+

Om het maar meteen af te trappen met het succes toestel van Samsung. De Samsung Galaxy s9 is een uitstekende allround toestel, dit houdt in dat het toestel voor iedereen geschikt is! Samsung heeft bij het maken van de S9 het design, hardware en software vakkundig gecombineerd.

Als we het al over de S9 hebben, dan mogen we zijn broer die tegelijk met de S9 uitkwam niet vergeten. De Samsung Galaxy S9+ is misschien wel het beste toestel van het jaar 2018. De Samsung Galaxy S9 is nog redelijk vergelijkbaar met de S8, maar Samsung heeft bij de S9+ veel specificaties verbeterd! Aan de binnenkant zitten betere processoren en ga zo maar door. Aan de buitenkant heeft het een strak design en zijn de camera’s stukken verbeterd in tegen stelling tot andere toestellen in de S-serie.

Samsung beste toestel in de middensegment

Samsung bracht met hun A-serie toestellen krachtige toestellen met luxe specificaties op de markt uit! In 2017 legde Samsung de focus op waterdichte telefoons. In 2018 is die focus verplaatst naar de camera’s.

De eerste Samsung telefoon in het middensegment was de Samsung Galaxy A8 2018. Dit toestel beschikt over drie camera’s. Twee van de drie camera’s zitten voorop het toestel en de andere camera achterop. De 2 camera’s voorop bestaan uit 16 en 8 megapixels en de camera achterop beschikt ook over 16 megapixels. Qua design zit het ook niet verkeerd. Het toestel beschikt namelijk over een 5,6-inch AMOLED beeldscherm.

Budget telefoon

Vaak zien mensen alleen maar de reclames van Samsungs dure vlaggenschepen, terwijl Samsung ook goede budget toestellen maakt! De meest recente budget toestel is de Samsung Galaxy A6 Plus 2018. Het heeft veel geheugen en beschikt ook over de zuinige Snapdragon 450 processor. Boven in het scherm zit een flinke 24 megapixel selfie camera en aan de achterkant beschikt het over 2 camera’s. Al hoe wel er 1 flinke camera bijzit met 16 megapixels zit er ook een 5 megapixel diepte lens bij.