/ Nieuws / De beste iPhone 8 hoesjes

De beste iPhone 8 hoesjes

iphone 8
Alicia van den Velden on 27 februari 2018 - 15:26 in Nieuws

Wat zijn de beste iPhone 8 hoesjes? Welke hoesjes of covers gebruiken we bij smartphoneclub? En welke telefoonhoesjes raden we aan en waarom precies die? Hieronder vindt u het in een overzicht van onze top 3 iPhone 8 hoesjes

De superdunne iPhone hoesje van Gustaav

Gustaav maakt en verkoopt superdunne iPhone 8 hoesjes. Deze hoesje zorgen voor extra grip en beschermen uw iPhone tegen de nodige krassen en deukjes – zonder dat u het gevoel hebt een hoesje rond uw iPhone te dragen.

De Gustaav iPhone 8 hoesjes zijn perfect voor degene die niet houden van bulky hoesjes en een voorliefde hebben voor minimale hoesjes.

Apple lederen iPhone-hoes

Elk jaar brengt Apple nieuwe kleuren uit van hun lederen iPhone hoesjes. Hierbij houden zij rekening met seizoensgebonden kleuren. In het algemeen hebben we een voorkeur voor een donkere kleur. Dit omdat de covers wel eens snel vuil kunnen worden. Het leer van de hoesjes is namelijk niet behandeld met een vuilafstotende coating. Hierdoor kunnen er donkere randen ontstaan op de randen. Toch raden we deze hoesjes aan, omdat ze mooi zijn en tijdens het gebruik ervan steeds mooier worden.

Smart Battery Case

Zowel voor de iPhone 8 als alle andere modellen kunt u  opteren voor de Smart Battery Case. Hier heeft u de keuze uit rood, grijs of wit. De speciaal ontworpen case sluit goed aan op uw iPhone en beschermt deze meteen door gebruik te maken van een zachte binnenbekleding van microvezel.

Dit hoesje is ideaal wanneer u een iPhone vaak gebruikt en niet telkens wilt opladen. Met dit hoesje kunt u namelijk 22 uur internetten en 26 uur bellen.