/ Nieuws / Apple bereidt zich voor op lancering iPhone 6S

Apple bereidt zich voor op lancering iPhone 6S

Alicia van den Velden on 9 juli 2015 - 06:51 in Nieuws

Volgende laatste geruchten zal Apple de opvolger(s) van de iPhone 6 toestellen op 18 september van dit jaar presenteren. Dit is in lijn met vorige jaren, waar bijvoorbeeld de iPhone 5S gepresenteerd werd. Ook dit jaar lijkt Apple er voor gekozen te hebben om een s variant op de markt te gaan brengen; de Apple iPhone 6S en iPhone 6S plus.

Volgens de bekende nieuwswebsite The Wall Street Journal, zal Apple ongeveer 90 miljoen toestellen willen produceren voor de lancering. Hiermee hoopt het bedrijf te kunnen voldoen aan de verwachte grote vraag naar de toestellen. Bij de introductie van de iPhone 6 en 6 Plus waren er ongeveer 75 miljoen stuks geproduceerd.

De iPhone 6S zal vermoedelijk beschikken over een 4,7 inch groot display, de Plus variant weer over een 5,5 inch groot scherm. De resolutie van de schermen zal waarschijnlijk gelijk zijn, maar wel zal het display beschikken over “Force Touch”. Hiermee kunnen verschillende acties uitgevoerd worden door hard of zacht op het scherm te drukken.