/ Motorola Nexus 6

motorola nexusOntdek hier alles over de Motorola Nexus 6. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Motorola Nexus 6. Prijs los toestel tussen 639,00 en 659,00 euro.

Informatie over de Motorola Nexus 6

De Motorola Nexus 6 is voorzien van geweldige specificaties en het heeft een prachtig groot 6 inch beeldscherm. De Nexus 6 heeft onder andere een krachtige Snapdragon processor, een betere camera, vernieuwend design en het draait op de nieuwste versie van Android. De Motorola Nexus is is de opvolger van de Nexus 5. Het toestel is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Google en Motorola. Door de samenwerking tussen deze twee bedrijven is de Nexus 6 uitgerust met de beste hardware en de nieuwste software. Google Nexus 6 is de allereerste smartphone die zal draaien op Android 5.0 Lollipop en in de toekomst ben je ook verzekerd dat je als eerste aan de beurt bent met updates voor het mobiele besturingssysteem. De Motorola Nexus 6 is voorzien van een prachtig 6 inch Quad HD display en de levensduur van de batterij is uitzonderlijk lang. Met de 13 megapixelcamera kun je de beste foto’s maken zonder enige inspanning, de camera is namelijk uitgerust met optische beeldstabilisatie (OIS) en HDR+. De Motorola Nexus 6 is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Blue en Cloud White. Het toestel is verder verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 32GB of 64GB. De opslagcapaciteit is niet uitbreidbaar.

Belangrijkste Motorola Nexus 6 specificaties

  • 6 inch AMOLED display met QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • Krachtige Qualcomm Snapdragon 805 processor
  • CPU: quad-core 2,7GHz Krait 450
  • 3GB RAM
  • 3220 mAh batterij
  • 13 megapixelcamera met optische beeldstabilisatie (OIS), 2 megapixel frontcamera
  • 32GB of 64GB interne opslagruimte, niet uitbreidbaar
  • Afmetingen: 159.3 x 83 x 10.1 mm
  • Gewicht: 184 gram
  • Android 5.0 Lollipop

Pluspunten van de Motorola Nexus 6

Door alweer een uitstekende samenwerking tussen Google en Motorola is de Nexus 6 uitgerust met de beste hardware en software die er op dit moment te verkrijgen zijn. De krachtige 2,7GHZ processor zorgt ervoor dat de Nexus 6 op alle fronten snel werkt en de Adreno 420 zorgt voor de beste grafische prestaties. De Motorola Nexus 6 heeft dubbele speakers waardoor er een prachtig geluid uit de smartphone komt, zo’n goede audio-ervaring heb je nog nooit beleefd bij een smartphone. Het 6 inch AMOLED beeldscherm met een Quad HD schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels is het meest indrukwekkend bij de Google Nexus 6. het 6 inch display zorgt voor een totaal vernieuwende kijkervaring bij video’s, films en ook bij het surfen op het web. Al met al is het beeldscherm een genot voor je zintuigen. De samenwerking tussen Google en Motorola heeft enorm veel voordelen, zo ben je altijd als eerste aan de beurt met een software update en de Nexus 6 is de allereerste smartphone die voorzien is van Android 5.0 Lollipop.

Minpunten van de Motorola Nexus 6

Ondanks dat we lovend zijn over het 6 inch beeldscherm is de smartphone wel extreem groot. Het is bijna onmogelijk om het toestel met één hand te bedienen. De Motorola Nexus 6 is de eerste phablet in de Nexus-serie. Het toestel zal niet bij iedereen in de smaak vallen qat betreft de grote van de smartphone. Het is altijd nog mogelijk om de Google Nexus 5 aan te schaffen met een 5 inch display.