/ New Moto X

New Moto X

New Moto XOntdek hier alles over de New Moto X. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de New Moto X. Prijs los toestel 549,00 euro.

Informatie over de New Moto X

Motorola heeft een nieuwe versie op de markt gebracht van de Moto X, het betreft de New Moto X. De nieuwe smartphone ziet er niet alleen beter uit, het heeft ook veel betere specificaties dan zijn voorganger. De New Moto X is in samenwerking met Google ontwikkeld, hierdoor is het toestel niet alleen voorzien van de beste hardware maar ook van de beste software. De smartphone heeft een 5,2 inch display en het is gemaakt van Gorilla Glass, hierdoor is het display krasvrij. De New Moto X draait vanuit de fabriek op Android 4.4.2 KitKat en er komt een upgrade beschikbaar naar Android 5.0 Lollipop. Het besturingssysteem van Google is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor een ieder de smartphone zonder enig probleem kan bedienen en de smartphone uitgerust is met de nieuwste features. Het toestel is uitgerust met een IP67 certificering wat betekend dat de New Moto X waterdicht is.

Belangrijkste specificaties van de New Moto X

De New Moto X van Motorola is uitgerust met een 5,2 inch AMOLED display met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixel. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 424ppi. Het toestel heeft een stijlvol design en ook nog eens hele krachtige specificaties. Onder de motorkap is een nieuwe processor geplaatst; een quad-core 2,5GHz processor in combinatie met 2 GB werkgeheugen. De New Moto X is verkrijgbaar met een interne opslagcapaciteit van 16 of 32 GB, dit is niet uitbreidbaar. Aan de achterkant van de New Moto X tref je een 13 megapixel camera en aan aan de voorkant is een 2 megapixel camera aanwezig. De New Moto X heeft een afmeting van 140,8 x 72,4 x 10 millimeter en de smartphone weegt 144 gram. De smartphone is uitgerust met een 2300 mAh batterij waardoor je de hele dag ongestoord online kunt zijn met vrienden, familie en kennissen.

Pluspunten New Moto X

De samenwerking tussen Motorola en Google blijkt een hele goede te zijn. Al eerder zagen we de Motorola Nexus 5 en nu wordt de samenwerking ook door gezet bij de New Moto X. Het toestel heeft ongelooflijk veel nieuwe functies en dat is allemaal te danken aan de samenwerking tussen Google en Motorola. Het toestel is dankzij de krachtige quad-core processor ongelooflijk snel en je kunt er heel makkelijk mee multitasken. Via de Google Play Store kunnen applicaties gedownload worden waarmee je de New Moto X nog gebruiksvriendelijker kunt maken.

Minpunten New Moto X

De opslagcapaciteit van de New Moto X is het enige minpunt van de smartphone. 16 of 32 GB interne opslagcapaciteit is niet voor iedereen voldoende en daarom is het jammer dat dit niet uitbreidbaar is middels een microSD-kaart. Via Google Drive kunnen gebruikers van de New Moto X bestanden zoals foto’s, video’s en documenten online kunt opslaan.