/ Motorola Moto Z

Motorola Moto Z

In juli 2016 werd door Lenovo een aantal nieuwe Motorola toestellen aangekondigd, waaronder de 5,5 inch Motorola Moto Z. Dit high-end toestel voorzien van krachtige hardware onderscheidt zich voornamelijk de modulaire achterkant. Hieronder leest u meer over de specificaties, features en beschikbaarheid van het toestel.

Motorola Moto Z met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De Motorola Moto Z heeft een aluminium design en een 5,5 inch display. Het toestel is slechts 5,2 millimeter dik en weegt 136 gram. De resolutie van het Amoled display is 2560 x 1440 pixels. Het scherm is voorzien van een laagje Gorilla Glass 4 waardoor deze goed kan tegen een stootje. Aan de voorzijde van het toestel bevindt zich een vingerafdrukscanner geschikt voor het beveiligen en ontgrendelen van het toestel. De Moto Z beschikt onder de motorkap over een Qualcomm Snapdragon 820 Quad core processor met een kloksnelheid van 2,2 GHz. Er is 32GB aan interne opslagruimte aanwezig, middels een micro sd kaart is deze ruimte verder uit te breiden. Het toestel werkt met 4GB aan werkgeheugen.

De voorzijde van de Moto Z is voorzien van een 5 megapixel camera, de achterzijde van een 12 megapixel camera. De camera aan de achterzijde is voorzien van optische beeldstabilisatie, de camera kan ongewenste onscherpte door beweging corrigeren. Het diafragma is f/1.8 waardoor foto’s er scherp en gedetailleerd uitzien. De Moto Z kan worden voorzien van extra functionaliteit door middel van Moto Mods, modules die je op het toestel kunt klikken zoals beamers en speakers. Deze klik je op de magnetische aansluitpunten die zich op het toestel bevinden. De Z draait op het besturingssysteem van Android.

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola Moto Z is sinds september 2016 in Nederland verkrijgbaar in de kleur zwart. De adviesprijs voor de Moto Z is 659 euro. Het toestel is los verkrijgbaar maar ook in combinatie met een abonnement bij verschillende providers. Een abonnement is al verkrijgbaar vanaf € 27,00 per maand. Vergelijk de abonnementen van verschillende providers om zo tot het goedkoopste Motorola Moto Z abonnement te komen.