/ Motorola Moto X Force

Motorola Moto X Force

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Motorola Moto X Force. Bekijk algemene informatie over het toestel, de specificaties, plus- en minpunten en foto’s van deze smartphone! Wil je de Moto X Force kopen? In onze vergelijk geef je jou voorkeuren op en zie je direct de beste deals en aanbiedingen van dit moment!

Informatie over de Moto X Force

De Moto X Force is in oktober 2015 door Motorola aangekondigd en is vanaf januari 2016 ook in Nederland verkrijgbaar. Bijzonder aan het toestel is het zeer stevige scherm dat beschikt over een technologie die Motorola zelf “ShatterShield” noemt. De fabrikant durft zelfs te beloven dat het scherm niet breekt en geeft vier jaar garantie op het display, lees wel even de voorwaarden hiervan voordat je het toestel aanschaft.

De ShatterShield technologie, bestaat uit 5 verschillende lagen die bovenop het eigenlijke AMOLED scherm liggen. De bovenste laag is een screen protector en daaronder zijn verschillende touchscreen lagen en verstevigde glaslagen aanwezig om het scherm oersterk te maken.

Prijzen Moto X Force vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties van de Motorola Moto X Force

De Moto X Force beschikt over een 5,4 inch groot scherm dat op een resolutie van 2560 x 1440 pixels draait. De processor bedraagt een Snapdragon 810 octa-core uitvoering en het werkgeheugen is 3GB groot. Aan de achterkant is een 21 megapixels camera aanwezig en aan de voorkant een simpelere variant van 5 megapixels. De hardware wordt gevoed door een accu van 3760 mAh.

Je kan kiezen tussen een 32GB en een 64GB uitvoering. De 32GB variant is te koop voor een prijs van ongeveer 700 euro, de 64GB is en stukje duurder. Het toestel is vanaf januari 2016 ook verkrijgbaar in Nederland en is ook te verkrijgen bij een mobiel abonnement bij diverse aanbieders. Vergelijk de prijzen in onze speciale Moto X Force prijzen vergelijker!

Pluspunten

De Moto X Force is een mooi en stevig toestel en dat volgens de fabrikant bovendien zelfs beschikt over een onverwoestbaar display. Het toestel is lekker snel door de krachtige hardware en het interne geheugen is uit te breiden met een microSD kaartje.

Minpunten

Het toestel heeft geen vingerafdrukscanner, iets wat bij concurrerende telefoons vaak wel aanwezig is. Ook heeft het toestel geen ondersteuning voor dual-sim, waardoor er slechts plaats is voor één simkaartje.