/ Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650

Ben je op zoek naar de Microsoft Lumia 650? Op deze pagina lees je het laatste nieuws en vind je informatie over deze smartphone! Bekijk foto’s, specificaties en de plus- en minpunten. In onze vergelijkingstool geef je jou abonnementsvoorkeuren op en zie je waar je de Lumia 650 het goedkoopst kan kopen!

Informatie over de Microsoft Lumia 650

De Lumia 650 is begin februari 2016 door Microsoft officieel gepresenteerd en gelanceerd. Met de gebruikte hardware en prijs van het toestel valt het toestel in het midden segment en is volgens de fabrikant zelf geproduceerd en gebouwd voor bedrijven. Het toestel beschikt over een strak en zakelijk design en beschikt over een metalen rand, iets wat in deze klasse redelijk uniek is.

Het toestel draait op het mobiele besturingssysteem Windows 10, wat steeds meer en meer aan populariteit begint te winnen. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Prijzen vergelijken Microsoft Lumia 650

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties van het toestel

De Microsoft Lumia 650 beschikt over een Snapdragon 212 processor die beschikt over 4 cores en een Adreno 304 GPU voor grafische verwerkingen. Het werkgeheugen is 1GB groot en de standaard opslagruimte van 16GB is uit te breiden met een geheugenkaartje tot maximaal 200GB. Het scherm van de smartphone is 5 inch groot en heeft een resolutie van 1280 x 720 pixles, waarmee het een pixeldichtheid heeft van 297 pixels per inch.

Aan de achterkant van het toestel heeft Microsoft een 8 megapixels camera gemonteerd en aan de voorkant is een 5 megapixels camera aanwezig. De hoofdcamera kan video’s opnemen in een resolutie van maximaal 1920 x 1080 pixels. De hardware van het toestel wordt gevoed door een accu van 2000 mAh.

Pluspunten

De Microsoft Lumia 650 is gezien zijn krachtige hardware voor zijn klasse een serieuze overweging waard. Het scherm is lekker groot en heeft het beeld is scherp. Het toestel beschikt over een strak en zakelijk design, wat veel mensen aan zal spreken.

Minpunten

Het toestel draait op het mobiele besturingssysteem Windows 10, wat nog niet zo populair is als bijvoorbeeld Android. Hierdoor zijn niet alle apps direct beschikbaar. De accu heeft niet zo’n hoge capaciteit, waardoor het toestel haast iedere dag opgeladen dient te worden. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van het gebruik van het toestel.