/ Microsoft Lumia 550

Microsoft Lumia 550

Hier vind je alles wat je moet weten over de Microsoft Lumia 550! Wil je de Lumia 550 kopen? In onze vergelijkertool vergelijk je prijzen tussen bekende smartphone aanbieders! Lees informatie, reviews en bekijk de plus- en minpunten van deze mobiele telefoon!

Informatie over de Microsoft Lumia 550

De Lumia 550 is begin december 2015 op de markt gebracht door Microsoft. De smartphone is een budgettoestel dat op moment van uitkomen te koop was voor een prijs van ongeveer 130 euro. Het toestel heeft voor zijn klasse redelijk krachtige hardware, waardoor veel apps op de telefoon zullen werken. Door de relatief goedkope aanschafprijs van het toestel kiezen veel mensen er voor om het toestel los aan te schaffen en hierbij bijvoorbeeld een prepaid simkaart of simonly abonnement af te sluiten. Het is ook mogelijk om een mobiel abonnement in combinatie met de Lumia 550 af te sluiten, waardoor je vaak een korting krijg op de aanschafprijs van de smartphone.

Microsoft Lumia 550 abonnementen vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties van het toestel

De Microsoft Lumia 550 beschikt over een Snapdragon 210 processor van Qualcomm die een kloksnelheid heeft van 1,1GHz. Het werkgeheugen is 1GB groot en de interne opslag van 8GB is uit te breiden met de bekende geheugenkaartjes.

Aan de achterkant is een vijf megapixels camera aanwezig, waarmee filmpjes gemaakt kunnen worden in een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels. Voor toepassingen als bijvoorbeeld videobellen is aan de voorkant een camera aanwezig van 2 megapixels. De hardware wordt gevoed door een accu van 2100 mAh, die bovendien verwisselbaar is: iets wat in deze klasse nog wel eens ontbreekt. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Pluspunten

De Lumia 550 is een budgettoestel dat lekker goedkoop geprijsd is, hiervoor krijg je een lekker vlot toestel dat bovendien is uitgerust met Windows 10 Mobile waar veel eigenaren lovend over zijn.

Minpunten

De camera’s van het toestel zijn niet bijzonder goed, waardoor filmpjes en foto’s niet al te goed zijn. De accu heeft een kleine capaciteit, maar is wel verwisselbaar.