/ LG V10

LG V10

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de LG V10. Lees het laatste nieuws en geruchten, bekijk foto’s en de specificaties van deze high-end smartphone van LG. Vergelijk prijzen tussen verschillende telefoon aanbieders voor een mobiel abonnement in combinatie met deze telefoon!

Informatie over de LG V10

De LG V10 werd in oktober aangekondigd door LG en werd eerst in Zuid-Korea en Amerika op de markt gebracht. Pas vanaf januari 2016 is het toestel ook in Nederland verkrijgbaar. De smartphone is een high-end toestel die beschikt over twee verschillende displays. Het grote display is 5,7 inch groot en functioneert zoals we dat ook bij andere smartphones zien.
Bijzonder is het tweede extra display, wat ook bekend staat als “notificatiescherm”. Dit scherm is 2,1 inch groot en heeft een resolutie van 1040 x 160 pixels. Het scherm is boven het grote scherm gemonteerd en biedt de mogelijkheid om notificaties en snelkoppelingen te tonen. De gegevens op dit scherm blijven altijd zichtbaar en zijn onafhankelijk van het grote scherm.

Specificaties van de LG V10

Het grote scherm van de LG V10 is 5,7 inch groot en werkt met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het notificatiescherm is 2,1 inch groot en heeft een resolutie van 1040 x 160 pixels. De processor bedraagt een Snapdragon 808 processor die beschikt over 6 cores. Het werkgeheugen is 4GB groot en de interne opslag van 64GB is uit te breiden met een microSD kaartje.
Aan de achterkant beschikt het toestel over een 16 megapixels camera en aan de voorkant is een 5 megapixels variant aanwezig. Alle hardware van het toestel wordt gevoed doro een accu van 3000 mAh die verwisselbaar is.

Pluspunten

De LG V10 is een erg mooi vormgegeven high-end toestel van fabrikant LG. Door de gebruikte hardware kan het toestel zich goed meten met concurrerende telefoons van bijvoorbeeld Samsung of HTC. Het extra display is een leuke toevoeging aan de smartphone.

Minpunten

Gebruikers van de LG V10 geven aan de het toestel in de praktijk niet echt lekker stevig in je hand ligt. Een goede toepassing voor het notificatiescherm in combinatie met bepaalde apps ontbreekt nog.