/ LG Magna

lg magnaLG Magna

Ontdek hier alles over de LG Magna. ees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de LG Magna. Prijs los toestel vanaf 189,00 euro, met mobiel telefoon abonnement gratis.

Informatie over de LG Magna

LG heeft een goedkope Android-smartphone onthuld met de naam G Magna. Het goedkope toestel heeft een stijlvol design en onder de motorkap zijn krachtige hardware geplaatst. De LG Magna is een middenklasser smartphone, die tegen de high-end smartphones aanzit. Wat voornamelijk opvalt bij de LG Magna is het 5-inch grote display. Het toestel is ligt gebogen en hierdoor ligt het comfortabel in de hand. De levensduur van de accu is ongelooflijk groot voor een middenklasser, je kunt de hele dag bellen, appen en internetten met de LG Magna. Bovendien is het toestel uitgerust met unieke
features zoals Glance View en Gesture Shot. De LG Magna is de ideale smartphone voor jou als je een betaalbare smartphone wilt kopen met krachtige specificaties.

Belangrijkste specificaties van de LG Magna

Het toestel valt in de middenklasse op door het 5-inch beeldscherm met HD-resolutie van 1280 x 720 pixels. Onder de motorkap is een quad-core processor te vinden die geklokt is op 1,2 GHz en daarnaast 1 GB werkgeheugen heeft. Voorop tref je een 5-megapixelcamera en achterop een 8- megapixelcamera. De interne opslagcapaciteit van de LG Magna bedraagt 8 GB, maar is wel uit te breiden met een externe geheugenkaart tot 32 GB. De LG Magna draait op Android 5.0 ollipop met extra features van het huis. Het toestel meet 139.8 x 69.9 x 10.1 millimeter en weegt circa 137 gram. De levensduur van de batterij is een hele dag, de capaciteit van de accu is namelijk 2.540 mAh.

Pluspunten

De LG Magna valt op door het 5-inch beeldscherm en dat is het grootste pluspunt van het toestel. Daarnaast is de resolutie van het scherm niet verkeerd. Verder heeft de smartphone twee goede camera’s en kun je ten alle tijden een goede foto maken. Door de bolling van de achterkant ligt de LG Magna buitengewoon prettig in de hand. De verkoopadviesprijs is laag en dat maakt het toestel helemaal interessant.

Minpunten

Het minpunt van de Magna is dat het toestel maar een interne opslagcapaciteit heeft van 8 GB. Dit is niet bepaald groot en helemaal in de huidige tijd heb je 8 GB binnen de kortste keren vol staan. Gelukkig kun je middels een microSD-kaart het geheugen uitbreiden met maximaal 32 GB, dit moet ruim voldoende zijn voor de meeste mensen. Een microSD-kaart is tegenwoordig niet heel duur meer dus schaf deze direct aan bij de aankoop van de LG Magna.