/ LG K8

LG K8

De LG K8 is onderdeel van de LG K-serie. Met deze serie heeft LG een reeks smartphones uitgebracht waaronder ook de LG K4 en LG K8, waarbij alle smartphones een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding hebben. De LG K8 moet de concurrentie aangaan met goedkope toestellen van andere smartphone fabrikanten. Het middenklasse toestel is sinds april 2016 in Nederland verkrijgbaar.

LG K8 met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De LG K8 is voorzien van een 5-inch LCD display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De afmetingen van het toestel zijn 144,6 x 71,5 x 8,7 millimeter en het toestel weegt 156 gram. De K8 heeft een plastic behuizing. De binnenzijde is voorzien van een 64-bit quadcore MediaTek chipset met een processorsnelheid van 1,3 GHz en 1,5 GB aan werkgeheugen. De achterzijde van het toestel is voorzien van een 8-megapixel camera. De voorzijde is voorzien van een 5 megapixelcamera geschikt voor het maken van selfies. Het opslaggeheugen is 8GB. Een groot pluspunt is dat het opslaggeheugen is uit te breiden middels een micro sd kaartje. De accucapaciteit is 2125 mAh, dit is niet erg groot maar met normaal gebruik zal het toestel tot het einde van de dag meegaan. Aan de achterzijde bevindt zich een geribbelde plastic achterklep. Deze voorkomt dat het toestel uit de handen valt maar kan ook worden geopend. De accu kan hierdoor zelf worden vervangen. De LG K8 wordt standaard geleverd met Android 6.0 (Marshmallow) met daaroverheen de eigen Optimus schil van LG.

Prijs en beschikbaarheid

De LG K8 is sinds eind maart 2017 in Nederland beschikbaar. Het toestel ligt voor een verkoopprijs van 159 euro in de winkels. Het toestel is als los toestel bij verschillende online winkels te verkrijgen. Kiest u voor een simlock vrije LG K8 dan kunt u daar zelf een sim only abonnement bij aanschaffen. U kunt er ook voor kiezen om het toestel aan te schaffen in combinatie met een abonnement. Verschillende bekende providers bieden abonnementen aan in combinatie met deze smartphone. De abonnementen zijn scherp geprijsd, houdt de aanbiedingen in de gaten zodat u het een zo voordelig mogelijk abonnement afsluit!