/ LG K10

LG K10

De LG K10 is een voordelige smartphone die behoort tot de K-serie van LG. Met deze betaalbare serie richt LG zich vooral op jongeren. Begin 2016 zijn de K4 K5, K7, K8 en K10 aangekondigd. Alle smartphones zijn verschillend en beschikken dan ook over verschillende specificaties. De LG K10 heeft een stijlvol uiterlijk maar gezien de prijs ook uitstekende hardware. Meer over de specificaties van de LG K10 leest u hieronder.

LG K10 met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De K10 is gebouwd in de nieuwe glossy pebble stijl. Voor de voorzijde van het toestel is 2.5D glas gebruikt. Bij de hoeken is het glas licht aflopend en de achterzijde heeft een lichte bolling waardoor het toestel prettig in de hand licht. Het display betreft een 5.3 inch-display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, wat neer komt op 277 pixels per inch. De afmetingen van het toestel zijn 146 x 74,8 x 8,8 millimeter. Qua specificaties heeft de klant veel zelf te kiezen, niet alles staat vast. De K10 variant van LG is voorzien van een quad of octacore processor, de mogelijkheid bestaat om het toestel uit te rusten met 2 GB aan werkgeheugen. De achterzijde is voorzien van een 13 of een 8 megapixel camera terwijl de voorzijde is voorzien van een 8 of 5 megapixel camera. De accucapaciteit betreft 2300 mAh. Ook qua opslaggeheugen zijn er 2 mogelijkheden. U kunt kiezen voor een variant met 8GB of 16GB. Bij beide varianten is het opslaggeheugen uit te breiden middels een micro sd kaart. Met de accu kan gemakkelijk het einde van de dag te worden gehaald. Het toestel heeft geen unibody behuizing waardoor ook gemakkelijk een nieuwe accu kan worden geplaatst. Uit de doos draait de LG K10 op 5.1 Lollipop met een eigen LG skin van Optimus.

Prijs en beschikbaarheid

In de Benelux is de LG K10 in maart 2017 uitgebracht. Het toestel komt in de kleuren wit, zwart en indigo. Bij de verschijning van het toestel had het de adviesprijs van slechts 199 euro voor het exemplaar met 16GB aan opslag. De prijs voor een los toestel ligt momenteel op zo’n 130 euro afhankelijk van de specificaties van het toestel. U kunt er ook voor kiezen om de LG K10 aan te schaffen in combinatie met een abonnement. Onder andere de providers Ben, Telfort, Hollandsnieuwe en Vodafone bieden abonnement aan in combinatie met de LG K10. Vergelijk het aanbod van verschillende providers met elkaar om tot de laagste prijs te komen.