/ LG G7

LG G7

De LG G7 is de mogelijke opvolger van de LG G6 en moet nog aangekondigd worden door fabrikant LG. Op deze pagina vind je een overzicht van het laatste nieuws, geruchten, gelekte informatie en de mogelijke release datum!

De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten en gelekte informatie, pas nadat de fabrikant het toestel officieel heeft aangekondigd is er iets met zekerheid over de LG G7 te zeggen.

Informatie over de LG G7

Traditiegetrouw presenteert smartphone fabrikant LG ieder jaar een nieuw vlaggenschip, de bekende G modellen. De LG G7 zal het vorige vlaggenschip, de LG G6, opvolgen en op diverse vlakken aangepast, verbeterd en geüpgraded zijn. Zodra de LG G7 te koop zal zijn, vergelijk je bij smartphoneclub.com de prijzen tussen bekende aanbieders en providers voor zowel losse toestellen als abonnementen.

Specificaties van het toestel

Op het moment van schrijven is er nog weinig bekend over de LG G7 en is het slechts nog raden naar de exacte specificaties van het toestel. Om de strijd met de concurrentie aan te kunnen blijven gaan, verwachten we een upgrade van hardware zoals meer werkgeheugen en een krachtige processor. Daarnaast zullen vermoedelijk de camera’s en de accu van de telefoon verbeterd worden.

Ook verwachten we een aantal nieuwe features die als USP moeten dien voor het toestel.

Release datum LG G7

LG presenteert haar nieuwe vlaggenschip al een aantal jaar tijdens het Mobile World Congress, dat doorgaans in februari / maart wordt gehouden. Als LG zich aan dit schema houdt, verwachten we een aankondiging van de G7 rond maart 2018. De LG G7 zal enkele weken later vermoedelijk in Nederland gereleaset worden.