/ LG G6

LG G6

Hier vind je een overzicht van het laatste nieuws en geruchten rondom de LG G6. Wil je de LG G6 kopen? Zodra het toestel beschikbaar is, vindt je hier de beste deals en aanbiedingen!

De informatie genoemd op deze informatie is gebaseerd op info uit geruchten en gelekte informatie, pas nadat LG het toptoestel officieel heeft aangekondigd kunnen specificaties bevestigd worden.

Informatie over de LG G6

De LG G6 is de opvolger van de huidige vlaggenschip van LG, de LG G5. De verwachting is dat het toestel op diverse vlakken flink wordt aangepakt, om zo de concurrentie met andere bedrijven te kunnen blijven aangaan. Naast hardware upgrades verwachten we ook diverse nieuwe features en geüpgraded oude features.  De LG G6 zal het vlaggenschip van LG worden in 2017 en zal bij diverse aanbieders te koop zijn. Hier vergelijk je, zodra het toestel op de markt is, prijzen tussen verschillende aanbieders voor zowel abonnementen als het losse toestel.

Specificaties van de LG G6

Op dit moment is er nog weinig bekend over de specificaties en hardware van de LG G6. We verwachten dat het toestel een zelfde display als zijn voorganger krijgt, die 5,3 inch groot is. Daarnaast zal de processor en het werkgeheugen van het toestel een flinke upgrade krijgen, om zo weer te voldoen aan de nieuwste vereisten. Hierdoor zullen apps en games weer lekker soepel draaien op de LG G6.

Of het design van de LG G6 veranderd zal worden is niet bekend, zodra er geruchten of informatie uitlekt over het toestel lees je het op deze pagina!

Release datum LG G6

De verwachting is dat LG haar nieuwe vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress zal presenteren, dat rond februari / maart 2017 plaats zal vinden. Doorgaans zal het toestel enkele weken later in Nederland beschikbaar zijn.