/ LG G5

LG G5 los of met abonnement

De LG G5 is het nieuwste toestel van LG, dat halverwege het jaar 2016 daadwerkelijk te verkrijgen zal zijn. LG heeft haar nieuwste toestel gepresenteerd, tijdens de Mobile World Congress in Barcelona dat begin van dit jaar heeft plaatsgevonden. De LG G5 is de opvolger van het populaire toestel, de LG G4. Er wordt dan ook al veel verwacht van de LG G5. Niet voor niets wordt het toestel omschreven als het vlaggenschip voor 2016. De LG g5 is zowel los als met abonnement te bestellen. De maandelijkse kosten van de abonnementen zijn afhankelijk van het aantal belminuten en de gekozen internetbundel. Het is natuurlijk ook mogelijk om de LG G5 los te kopen of in combinatie met een sim only abonnement!

Prijzen en abonnementen vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

De LG G5 in vogelvlucht

LG heeft haar nieuwste toestel gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Tegelijkertijd presenteerde Samsung daar haar nieuwste toestel, de Samsung Galaxy S7. LG zag hier zeker niet tegen op, aangezien de LG G5 zeker de concurrentie aan kan gaan. De LG G5 is namelijk ook een enorm krachtig en zuinig toestel. Het toestel heeft een werkgeheugen van 4GB en deze wordt gecombineerd met een Snapdragon 820-chip van Qualcomm. LG heeft nog nooit eerder, met zo’n krachtige hardware gewerkt. Naast deze krachtige hardware, beschikt het toestel ook Smart Protect. Deze Smart Protect zorgt ervoor dat data en privacy van de gebruikers gewaarborgd blijft. Niet onbelangrijk natuurlijk. De accu van de LG G5 is verwijderbaar en beschikt over 2800 mAh.

Prachtig design

De LG G5 zal in drie verschillende kleuren te verkrijgen zijn, namelijk goud, zwart en zilver. Het toestel heeft een 5,3 inch scherm, die enorm helder is. Het scherm heeft namelijk een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het display heeft een nieuwe functie, namelijk de always on-stand. Deze geeft een overzicht van alle gemiste oproepen, berichten en notificaties. Ook nieuw aan het design is, dat de LG G5 een Magic Slot heeft aan de onderkant. Een Magic Slot is een sleuf aan de onderkant van het toestel, waarmee het toestel ook los kan worden gemaakt. Op deze manier kan de accu verwijderd worden en eventueel kunnen er andere hardwaremodules worden geplaatst.

Het nieuwste toestel van LG beschikt over maar liefst drie verschillende camera’s. Er bevinden zich twee camera’s aan de achterkant van het toestel en een camera aan de voorkant van het toestel. De camera aan de achterkant van het toestel heeft twee verschillende lenzen. Met de ene lens kunnen er foto’s worden geschoten die beschikken over 16 megapixels en de andere lens kan foto’s maken die beschikken over 8 megapixels. Er kan heel gemakkelijk worden gewisseld tussen beide lenzen.