/ LG G5 SE

LG G5 SE

In oktober 2016 is de LG G5 SE door de Koreaanse fabrikant LG uitgebracht. De letters SE staan voor Special Edition. Het toestel is een goedkoper alternatief voor de LG G5.

Het design van de SE is hetzelfde als het design van de normale G5, het toestel beschikt alleen over iets minder krachtige hardware. De G5 SE biedt dezelfde functies als dat van het vlaggenschip, voor de G5 SE betaal je alleen niet de hoofdprijs.

LG G5SE kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De G5 SE is voorzien van een 5,3-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het design van de SE is net als dat van de G5 modulair. Aan de onderzijde bevindt zich een sleuf waarmee de behuizing gemakkelijk los kan worden gemaakt. Dit maakt het mogelijk om de 2800 mAh accu te vervangen en diverse hardware modules te plaatsen. Onder de motorkap van het toestel bevindt zich een 1,8 GHz Qualcomm Snapdragon 652 octa-core processor, deze processor zorgt er voor dat apps soepel lopen. Er is 3GB aan werkgeheugen aanwezig en de opslagcapaciteit is 32GB. Deze is eventueel uit te breiden met een geheugenkaart tot 256GB. Aan de achterzijde van de G5 SE bevindt zich een 16 megapixel camera met twee lenzen en de camera is voorzien van laser autofocus. De voorzijde is voorzien van een
8 megapixel selfie camera. Verder is de SE voorzien van een usb-c poort en een Quick Charge 3.0 waardoor het toestel snel kan worden opgeladen. Het toestel draait vanuit de doos op Android 6.0.

Prijs en beschikbaarheid

De LG G5 SE is te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement bij alle welbekende verkoopkanalen. Bij de release van het toestel is de introductieprijs op 499 euro vastgelegd, de prijs kan per aanbieder verschillen. Het loont om verschillende abonnementen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Een abonnement inclusief een LG G5 SE wordt al aangeboden tussen de 20 en 30 euro per maand. U kunt er ook voor kiezen om het toestel los te kopen en daarbij een sim only abonnement aan te schaffen. Verschillende aanbieders bieden zeer voordelige sim only abonnement die u naar eigen wens kunt samenstellen. Vergelijk het aanbod van verschillende providers met elkaar en kies uiteindelijk voor het meest voordelige abonnement dat bij uw wensen past.