/ LG G4c

LG G4cLG G4c

Ontdek hier alles over de LG G4c. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de LG G4c. Prijs los toestel 248,00 euro, met abonnement vanaf 0,00 euro.

Informatie over de LG G4c

De LG G4c is een goedkopere variant van de LG G4. De twee nieuwe toestellen van LG hebben een vergelijkbaar uiterlijk, maar verschillen qua grootte en hardware. Ook is de LG G4c minder krachtig en dat is tevens de reden waarom je enkele honderden euro’s kunt besparen op de aanschaf van de smartphone. Je krijgt dus eigenlijk een stijlvol design voor een budgetprijs. Het vlaggenschip en de G4c hebben nog iets gemeen en dat is dat ze beschikken over dezelfde software, met enkele leuke softwarefeatures zoals Smart Alert, Ringtone ID en Quick Shot. De LG G4c is een betaalbare smartphone in het middensegment.

Belangrijkste specificaties LG G4c

Het compacte toestel van de LG G4 heeft een 5-inch IPS LCD-scherm met een HD-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het beeldscherm is 0,5-inch kleiner dan bij de LG G4, maar hierdoor wel een stuk handzamer. Het toestel heeft een krachtige quad-core processor geklokt op 1,2 GHz gecombineerd met 1 GB werkgeheugen. Aan de achterkant is een 8-megapixelcamera geplaatst en voorop een goede selfie-camera met 5-megapixels. Intern heeft het toestel helaas maar 8 GB opslagcapaciteit en dat is aan de minimale kant. Gelukkig kun je het wel uitbreiden met een externe geheugenkaart tot 128 GB. Je kunt wel de hele dag door genieten van je LG G4c, want Lg heeft een grote accu in het toestel weten te plaatsen van 2540 mAh. Het toestel is ook uitgerust met NFC-chip. De afmetingen van de LG G4c is 139,7 x 69,8 x 10,2 millimeter en het toestel weegt circa 136 gram.

Pluspunten

De prijs van het toestel is het grootste pluspunt. De verkoopadviesprijs bedraagt 248 euro voor een los toestel en dat is heel schappelijk als je kijkt naar de specificaties van de smartphone. Je krijgt buitengewoon veel waar voor je geld als je de LG G4c koopt. Het 5-inch beeldscherm is voor heel veel mensen ook reden om voor de LG G4c te kiezen, want het toestel is daardoor beter te hanteren dan wanneer je een 5,5-inch beeldscherm hebt.

Minpunten

Het minpunt van de LG G4c is de interne opslag van maar 8 GB. Veel budget toestellen kregen voorheen maar 4 GB interne opslagcapaciteit en dat is gelukkig nu al verhoogd naar 8 GB. In de huidige samenleving is 8 GB wel heel weinig want we willen steeds meer dingen op onze smartphone bewaren. Het is daarom fijn dat het geheugen middels een microSD-kaart vergroot kan worden met ruim 128 GB. Koop direct een microSD-kaart bij de aanschaf van je LG G4c en geniet van voldoende opslagcapaciteit.