/ LG G4

LG G4

lg logoOntdek hier alles over de LG G4. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de LG G4. Prijs los toestel 649,00 euro, met abonnement vanaf 0,00 euro.

Informatie over de LG G4

De LG G4 is nog niet officieel aangekondigd. Naar verluid zal de nieuwe smartphone van LG begin 2015 tijdens het Mobile World Congress (MWC) aangekondigd worden.

De LG G4 zal naar verluid iets kleiner worden maar dat hebben we veel liever dan dat het toestel nog groter zou worden. De smartphone zal waarschijnlijk uitgerust worden met een 5,3 inch beeldscherm dit is 0,2 inch kleiner dan het beeldscherm van de LG G3. De schermranden van de LG G4 worden nog dunner namelijk 0,7 millimeter rondom het beeldscherm. De smartphone zal voor het eerst een volledig metalen unibody krijgen waardoor het een meer solide toestel word die nog beter aan zal voelen. De capaciteit van de batterij wordt enorm verbeterd en de LG G4 krijgt een battery saving mode waarmee je nog langer met de LG G$ kunt doen. Het 5,3 inch beeldscherm krijgt naar verwachting een Quad HD schermresolutie zoals we dit al eerder zagen bij de LG G3.

LG G4 met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties LG G4 (Geruchten)

  • 5,3 inch Quad HD display
  • Metalen unibody
  • Qualcomm Snapdragon 801/802/805/808 chip
  • 3 GB RAM
  • Achter camera 17 megapixels, front-facing camera 4 megapixels
  • 32 GB en 64 GB intern opslaggeheugen, uit te breiden met microSD-kaart
  • 3.500mAh batterij

Verwachtingen LG G4

De LG G3 was een vooruitstrevend toestel en we verwachten dat de LG G4 velen malen beter zal zijn. LG zal wederom indruk gaan maken in de telecom markt met het nieuwe vlaggenschip van 2015. Vooral het beeldscherm zal nog scherper worden en de capaciteit van de batterij zal enorm verhoogd worden. Doordat LG het toestel volledig van metaal zal gaan maken zal het toestel veel beter in de hand voelen en door het kleiner maken van het beeldscherm zal de LG G4 makkelijker te bedienen zijn.

Waarschijnlijk wordt de LG G4 gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress 2015 in Barcelona. Tijdens het MWC 2014 werd de LG G3 onthuld en daarom verwachten wij dat het bedrijf deze beurs wel zal aangrijpen om de LG G4 te onthullen. De verwachte verkoopprijs van de LG G4 zal na alle waarschijnlijkheid 649,00 euro bedragen.