/ LG G4 Stylus

LG G4 StylusLG G4 Stylus

Ontdek hier alles over de LG G4 Stylus. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de LG G4 Stylus. Prijs los toestel 349,00 euro, met abonnement vanaf 0,00 euro.

Informatie over de LG G4 Stylus

De LG G4 Stylus heeft zijn naam te danken aan de ondersteuning die het toestel biedt voor een stylus pen. De smartphone is redelijk groot met een 5,7-inch display. Het is een ideaal formaat voor game liefhebbers en filmfanaten. Met de LG G4 Stylus kun je ongelooflijk productief zijn, want met de speciale Rubberdium Stylus kun je bijvoorbeeld aantekeningen maken of noties schrijven in plaats van typen. De LG G4 Stylus heeft dezelfde specificaties als de LG G4, maar is iets groter.

LG G4 met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties van de LG G4 Stylus

De LG G4 Stylus heeft een 5,7-inch IPS LCD display met een HD resolutie van 1280 bij 720 pixels. het display wordt beschermd door Corning Gorilla Glass 3en is hierdoor kras bestendigd. Het kloppend hart van de LG G4 Stylus is een Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 die geklokt is op 1,2 GHz. De quad-core processor werkt in combinatie met 1 GB werkgeheugen. Aan de achterkant tref je een 13-megapixel smartphonecamera met Laser Autofocus en voorop is een 5-megapixel front-facing camera terug te vinden. De interne opslagcapaciteit bedraagt 8 GB en is uit te breiden middels een microSD-kaart tot wel 128 GB. De capaciteit van de accu bedraagt 3000 mAh, hiermee kun je de hele dag door met de LG G4 Stylus. Het toestel is verkrijgbaar in het zilver en wit.

Pluspunten LG G4 Stylus

De LG G4 Stylus is natuurlijk speciaal vanwege de stylus pen. De pen is een nuttige toevoeging bij een smartphone en vooral in zakelijk opzicht een ideale uitkomst. Je kunt super makkelijk noties maken en foto’s bewerken met de stylus pen. Verder is het grootte display van 5,7-inch ideaal om video’s en films te bekijken, maar ook om te gamen. Met de LG G4 Stylus kun je alle kanten op.

Minpunten LG G4 Stylus

Niet iedereen wil een ‘koelkast’ als smartphone en dat is meteen het nadeel van een 5,7-inch display. Het oogt supermooi maar het is ook in veel gevallen onhandig. De LG G4 Stylus is wel met een hand te bedienen maar het is bepaald niet een kleine smartphone die je zomaar even in je broekzak stopt. Een ding weet je wel zeker met dit formaat je raakt je smartphone niet snel kwijt!