/ LG G3

LG G3

LG G3Ontdek hier alles over de LG G3. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de LG G3. Prijs los toestel tussen 549,00 en 599,00 euro.

Informatie over de LG G3

In 2014 heeft LG een geweldige smartphone in de vitrine gelegd, namelijk de LG G3. Dit is een uiterst krachtige Android smartphone met een uitzonderlijk beeldscherm met een extreem hoge resolutie. De LG G3 is één van de eerste smartphones met een Quad HD beeldscherm, waardoor beelden echt tot leven komen. Het toestel heeft een 5,5 inch beeldscherm met een pixeldichtheid van 538ppi. Dit nieuwe toestel van LG is een ware opvolger van de LG G2. Niet alleen het beeldscherm van de LG G3 is bijzonder, ook heeft de smartphone krachtige specificaties en is het voorzien van de nieuwste hardware. De LG G3 is een smartphone in het high-end segment en is voornamelijk bedoelt voor mensen die het beste van het beste willen. Het design van de smartphone is strak en de aan-uitknop zit op een unieke plek namelijk op de achterkant van de smartphone.

Belangrijkste LG G3 Specificaties

De LG G3 is uitgerust met een 5,5 inch Quad-HD display met een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het toestel is voorzien van een uiterst krachtige quad-core processor die geklokt is op 2,5 GHz en in combinatie met 2 GB werkgeheugen supersnel werkt. De interne opslagcapaciteit is 16 GB en is uit te breiden met een microSD-kaart tot wel 128 GB. Het super heldere beeldscherm wordt afgedekt met Gorilla Glass en hierdoor is het krasvrij. Aan de achterkant van de smartphone is een 13 megapixel camera geplaatst en aan de voorkant is een 2,1 megapixel camera te vinden. De hoofdcamera is tevens uitgerust met optische beeldstabilisatie. De LG G3 draait op Android 4.4.2 KitKat, met exclusieve applicaties van LG zoals Knock Code, Easy Home en heel veel meer. Van de LG G3 is ook een 32 GB versie verkrijgbaar en deze versie heeft ook 3 GB RAM.

Pluspunten LG G3

Bij de LG G3 kunnen we niet om het beeldscherm heen. Het is een van de eerste smartphones met een ongelooflijk helder display. De beelden op de LG G3 Quad HD beeldscherm lijken sprekend echt. De smartphone is echt een geweldig toestel en een geduchte concurrent voor de Samsung Galaxy S5 en de iPhone 5s. LG heeft wederom weten te imponeren met een smartphone, nadat de LG G2 al ontzettend goed in de smaak was gevallen. Als je 50 euro meer spendeert aan de LG G3 krijg je niet alleen meer interne opslagcapaciteit maar ook meer werkgeheugen, namelijk 3 GB.

Minpunten LG G3

Doordat het prijsverschil tussen de LG G3 16 GB en 32 GB nihil is lijkt de 16 GB overbodig te worden. Het toestel heeft maar 2 GB werkgeheugen en voor een paar tientjes meer krijg je niet alleen meer werkgeheugen maar ook nog eens het dubbele aantal GB’s voor de interne opslag.