/ LG G3 S

LG G3 S

lg g3sOntdek hier alles over de LG G3 S. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de LG G3 S. Prijs los toestel 299,00 euro.

Informatie over de LG G3 S

LG heeft in 2014 een prachtig vlaggenschip gepresenteerd en de LG G3 S is een compacte versie van het vlaggenschip van 2014. Met de LG G3 S heb je een stijlvolle smartphone met een zelfde design als zijn grote broer. Daarbij krijg je ook nog eens de unieke software zoals bij de LG G3 ook is meegeleverd. De LG G3 S heeft als voordeel dat de smartphone een stuk compacter is en dat de prijs beduidend lager ligt. Maar liefst 76 procent van de voorkant van de LG G3 S betreft het scherm en hierdoor heb je een relatief groot beeldscherm voor een compacte smartphone. De G3 S is qua grootte vergelijkbaar met de Moto G van Motorola maar dit toestel heeft slechts een 4,5 inch beeldscherm, terwijl de LG G3 S een 5 inch beeldscherm heeft. Vind je de LG G3 aan de lompe kant? Dan is de LG G3 S het perfecte toestel voor jou.

LG G3S met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties LG G3 S

De LG G3 S heeft een 5 inch IPS LCD-display met een HD-resolutie van 720 bij 1280 pixels. De compacte smartphone is uitgerust met een krachtige Snapdragon 400 quad-core processor welke geklokt is op 1,2 GHz en deze werkt in combinatie met 1 GB werkgeheugen. Aan de achterkant van de smartphone is een 8 megapixel camera te vinden met Laser Auto Focus en aan de voorkant is een selfie camera van 1,3 megapixel te vinden. Intern is de smartphone uitgerust met 8 GB opslagruimte. De interne opslagruimte is uitbreidbaar met een microSD-kaart. De LG G3 S draait op het mobiele besturingssysteem van Google, namelijk Android 4.4.2 KitKat. De afmetingen van de LG G3 S zijn 137.7 bij 69.6 bij 10.3 millimeter. Het gewicht van de smartphone is 134 gram.

Pluspunten LG G3 S

Het voordeel van de LG G3 S zit hem voornamelijk in de compactheid. De smartphone is compact maar toch uitgerust met een 5 inch beeldscherm. Daarnaast is de smartphone uitgerust met bijzondere en unieke features die ook aanwezig zijn op het vlaggenschip van 2014. Zo is de LG G3 S uitgerust met Knock Code waarbij je de smartphone op een bijzondere manier kunt beveiligen. De 8 megapixel camera aan de achterkant is uniek dankzij de geavanceerde laser autofocus. De LG G3 S is een prachtige smartphone met een ongelooflijk groot beeldscherm voor het formaat van het toestel.

Minpunten LG G3 S

Het design is exact hetzelfde als bij de LG G3 maar de compacte versie is uitgerust met minder krachtige specificaties, hierdoor valt de LG G3 S in het middensegment. Het is jammer dat LG de compacte versie niet voorzien heeft van een camera met optische beeldstabilisatie (OIS).