/ LG G Flex 2

LG G Flex 2

LG G Flex 2Ontdek hier alles over de LG G Flex 2. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de LG G Flex 2. Prijs los toestel 749,00 euro (verwacht).

Informatie over de LG G Flex 2

LG heeft de LG G Flex 2 nog niet officieel aangekondigd. De smartphone zal de tweede in zijn serie zijn met een gebogen scherm. Het is een unieke Android smartphone, want het toestel heeft een 5,5 inch Curved OLED display. Door het gebogen scherm heeft de LG G Flex 2 een comfortabele ligging en past het beter in de broekzak. Het scherm is licht gebogen maar het scherm is nog verder te buigen, en het toestel is aan de achterkant zelfreparerend. De LG G Flex 2 is een flexibele smartphone die wel tegen een stootje kan. Het toestel is voorzien van krachtige hardware, een hoge resolutie en verbeterde software. De LG G Flex 2 zal de LG G Flex in alle opzichten overtreffen. De smartphone wordt in maart 2015 verwacht.

Belangrijkste specificaties LG G Flex 2 (Geruchten)

LG is één van de eerste fabrikanten die het aan gedurfd heeft om een smartphone met een gebogen scherm op de markt te brengen. De LG G Flex 2 heeft een 5,5 inch Curved OLED beeldscherm, met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het kloppend hart van de smartphone is een krachtige 2.0 GHz octa-core processor in combinatie met 2 GB werkgeheugen. De interne opslagcapaciteit van de LG G Flex 2 is 16 GB, dit is uit te breiden met een microSD-kaart. De achterkant van de smartphone is zelfreparerend, krasjes verdwijnen vanzelf binnen enkele seconden. Aan de achterkant van de G Flex 2 treffen we een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie aan en aan de voorkant is een 2,1 megapixel camera geplaatst. De capaciteit van de accu is 3.000mAh en de batterij is net als het beeldscherm gebogen. De LG G Flex 2 draait op Android 5.0 Lollipop met extra features als Glance View en Gesture Shot. Via de Google Play Store is het mogelijk om applicaties te installeren op de smartphone.

Pluspunten van de LG G Flex 2

De LG G Flex 2 is een unieke smartphone. Dit komt ten eerste door het gebogen beeldscherm van 5,5 inch en ten tweede door de zelfhelende achterkant. Een smartphone met deze twee specifieke aspecten zie je nog maar nauwelijks op de markt. Er mag gerust gezegd worden dat LG trendsetter is met gebogen smartphones. Door de krachtige 2.0 GHz octa-core processor met 8 kernen ben je er van verzekerd dat de smartphone soepeltjes loopt. Het toestel is slechts 7 millimeter dik en zelfs de batterij van de LG G Flex 2 is buigbaar. De capaciteit van de batterij is uitmuntend met zijn 3.000mAh. Dankzij de meegeleverde Quick Charge oplader van LG is de smartphone in minder dan drie kwartier weer voor 50 procent opgeladen.

Minpunten van de LG G Flex 2

Voor de LG G Flex 2 is de nieuwste hardware en software gebruikt. Dit zorgt uiteraard voor uitmuntende prestaties, maar de keerzijde is dat de prijs van de LG G Flex 2 vrij hoog is. Tel daarbij het gebogen beeldscherm wat ook voor de nodige extra kosten zorgt bij het produceren. Het zijn allemaal leuke en goede features die je krijgt bij de LG G Flex 2 maar heb je geen behoefte aan al deze extra’s, dan kun je beter de LG G4 kopen. De LG G4 is het vlaggenschip van LG en is iets goedkoper maar wel voorzien van de nieuwste technologie.