/ Huawei P9

Huawei P9 abonnementen

Wilt u een Huawei P9 kopen? Hier vind je alles wat je moet weten over de Huawei P9! Lees informatie, bekijk specificaties en de plus- en minpunten van het toestel. Als je de Huawei P9 met abonnement wilt kopen, ben je bij smartphoneclub.com aan het juiste adres. In onze speciale vergelijkingstool, vergelijk je eenvoudig en snel de prijzen tussen verschillende telefoon aanbieders. Het is mogelijk om de Huawei P9 met abonnement of los te bestellen!

Informatie over de Huawei P9

De Huawei P9 is op 6 april 2016 door de fabrikant gepresenteerd en volgt de Huawei P8 op. Het vlaggenschip van Huawei is op diverse vlakken verbeterd ten opzichte van de P8, om zo de concurrentie aan te gaan met andere high-end toestellen van bijvoorbeeld Samsung op Apple. Het toestel is in twee varianten op de markt gebracht, de normale P9 heeft een scherm diagonaal van 5,2 inch. Er is ook een grotere variant beschikbaar, de Huawei P9 Plus, die beschikt over een 5,5 inch groot scherm.
Bijzonder aan de Huawei P9 is de dubbele camera, waarmee na het maken van een foto nog scherp gesteld kan worden.

Prijzen Huawei P9 vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties van de Huawei P9

De Huawei P9 beschikt over een 5,2 inch groot scherm dat werkt met een fullhd resolutie. De processor is een Kirin 955 octa core uitvoering, die door Huawei zelf is ontwikkeld. Van de P9 zijn twee versies beschikbaar, één uitvoering met 3GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen én een variant met 4GB werkgeheugen en 64Gb opslaggeheugen.
Het toestel beschikt aan de achterkant over twee camera modules die middels een speciale techniek samenwerken. Hierdoor is het mogelijk om achteraf foto’s scherp te stellen en zorgt voor meer scherpte en minder ruis. Het toestel draait af fabriek op Android 6.0

Pluspunten

De Huawei P9 is een krachtig toestel dat prima presteert, het toestel voelt lekker snel aan en beschikt over een strak en zakelijk uiterlijk. Leuk is dat de schermranden licht overbuigen in de behuizing van het toestel.

Minpunten

De Huawei P9 beschikt niet over een drukgevoelig scherm, iets wat we wel vaak terug zien bij de concurrentie. Wie toch een drukgevoelig scherm wil, moet gaan voor de duurdere Huawei P9 Plus.