/ Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus

De Huawei P9 Plus behoort tot de nieuwe P9-serie van Huawei. Naast de normale Huawei P9 bracht de smartphone fabrikant ook een grotere variant uit van het toestel, de Huawei P9 Plus. De P9 Plus volgt de Huawei P8 Max op. Het toestel is door Huawei volgestopt met tal van nieuwe snufjes en is voorzien van een zeer snelle processor die Huawei zelf is ontwikkeld. Hieronder leest u alles over de specificaties van het vlaggenschip van Huawei!

Huawei P9 Plus met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De Huawei P9 Plus is voorzien van een drukgevoelig 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Op het beeldscherm kan door middel van hard of zacht te drukken verschillende acties worden uitgevoerd. Deze techniek introduceerde Huawei met de Huawei Mate S voor het eerst. Het toestel heeft afmetingen van 152 x 75 x 6,98 millimeter. De behuizing is gemaakt van aluminium en voelt stevig aan. De smartphone draait op een krachtige Kirin 955-chipset met 4GB aan werkgeheugen, de normale P9 beschikt over 3GB aan werkgeheugen. Ook de accu van de Plus variant is groot met 3400 mAh in plaats van 3000 mAh. De opslagruimte bedraagt 64GB en kan middels een geheugenkaartje tot 128 GB worden uitgebreid.

Het toestel draait standaard op 6.0 Android met de nieuwe 4.1 EMUI skin. Deze skin heeft een minder druk ontwerp dan zijn voorganger, is voorzien van een nfc voor draadloze betalingen en applicaties worden op het homescreen geplaatst. Aan de achterzijde van de P9 Plus bevindt zich een vingerafdrukscanner waarmee het toestel kan worden ontgrendeld en beveiligd.

Ook bevinden zich aan de achterzijde van het toestel twee 12 megapixel camera’s. Hiervoor heeft Huawei de hulp ingeroepen van een Duitse cameraproducent: Leica. De camera’s verschillen wat betreft de sensor. De ene camera beschikt over een RGB-sensor, de andere camera over een monochrome sensor. Deze combinatie zorgt voor scherpe en gedetailleerde foto’s. Aan de voorzijde van het toestel bevindt zich een 8 megapixel camera geschikt voor het maken van selfies. De camera is onder andere voorzien van een glimlach detector en de perfect selfie optie. De Huawei P9 beschikt ook over een usb-c-aansluiting waardoor het toestel snel oplaadt.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei P9 Plus ligt al sinds 16 april 2016 in de winkels in Nederland en België. De adviesprijs voor het toestel lag op 699 euro. U kunt het toestel los kopen en zelf een abonnement aanschaffen. Het is ook mogelijk om de P9 Plus aan te schaffen in combinatie met een abonnement. Verschillende providers bieden een mobiel abonnement in combinatie met de Huawei P9 Plus aan. Een abonnement schaft u al aan voor minder dan € 30,00 per maand afhankelijk van de duur en de inhoud van het abonnement. Vergelijk de P9 Plus abonnementen van verschillende providers met elkaar en vind voor u de beste aanbieding!