/ Huawei P8

Huawei P8

De voorloper, de huawei ascend p7

De voorloper, de huawei ascend p7

Ontdek hier alles over de Huawei P8. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee en vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders. Prijs los toestel tussen 400,00 en 500,00 euro.

Informatie van de Huawei P8

De Huawei P8 is tot op heden nog niet officieel aangekondigd. Naar verluid zal de nieuwe smartphone van Huawei begin 2015 tijdens de CES aangekondigd worden.

Naar verluidt krijgt de Huawei P8 een 5,2 inch beeldscherm. De schermresolutie van het beeldscherm zal zijn 1920 bij 1080 pixels. De pixeldichtheid komt neer op 424ppi. De P8 is de opvolger van de in mei 2014 uitgebrachte Ascend P7. Het chassis van de smartphone zal bestaan uit metaal en de achterkant van het toestel zal van keramiek zijn. Dit zorgt ervoor dat de Huawei P8 een chique en stevige uitstraling zal hebben. Het beeldscherm van de smartphone is net als bij de nieuwe iPhone modellen afgerond, hierdoor krijg je een betere kijkhoek. Het is duidelijk dat het uiterlijk van de P8 het belangrijkste selling point zal worden, zo is de afgelopen jaren ook gebleken bij de voorgaande modellen.

Huawei P8 met abonnement bestellen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties van de Huawei P8 (Geruchten)

5,2 inch beeldscherm met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels
2.5D-type beeldscherm wat betekent gebogen glas
HiSilicon Kirin 930 SoC
Android 5.0 Lollipop / Huawei Emotion UI
13 megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en 8 megapixel frontcamera
16GB opslaggeheugen, uitbreidbaar

Verwachtingen Huawei P8

huawei ascend p7Huawei heeft altijd al bewezen dat ze vooral inzetten op het uiterlijk van de smartphone. Bij de P8 zal dit wederom het belangrijkste selling point worden. Dat de nieuwe smartphone beter wordt dan de Ascend P7 mag duidelijk zijn. Er is nog niet heel veel bekend over de specificaties van de P8 maar de verwachting is dat het toestel een krachtige processor heeft, een betere levensduur van de accu en wederom voorzien is van een slankere behuizing.

Met de Huawei P8 zal een kwalitatief goede smartphone zijn. Het is een high-end smartphone die je kunt kopen voor een betaalbare prijs. Een los toestel zal naar verluidt net geen 400 euro gaan kosten. De Huawei Ascend P8 is natuurlijk ook verkrijgbaar met een mobiel telefoon abonnement. De Huawei Ascend P8 zal vanaf de fabriek draaien op Android 5.0 Lollipop met de eigen skin van Huawei Emotion UI. Naar verluidt zal de P8 begin 2015 gepresenteerd worden tijdens het CES dat gehouden wordt van 6 tot 9 januari 2015 in Las Vegas.