/ Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus

De Huawei P10 Plus is in februari 2017 door Huawei aangekondigd. Deze 5,5 inch phablet is de Plus versie van de normale Huawei P10. Beide smartphones zijn toegevoegd aan de P-serie van Huawei. De P10 Plus beschikt over een premium design, komt met een zeer geavanceerde camera en draait op de nieuwste versie van Android. Hieronder leest u alles over de specificaties van dit nieuwe toestel.

Huawei P10 Plus kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De Huawei P10 Plus is voorzien van een 5,5-inch display en wordt vanwege de grootte een zogenaamde phablet genoemd. Het display is een ips lcd-display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het design is strak en stijlvol en het toestel is slechts 7 millimeter dik en weegt 165 gram. De achterzijde is gemaakt van metaal. Het toestel draait op een krachtige Kirin 960 processor met een kloksnelheid van maximaal 2.4 GHz. Verder is de smartphone voorzien van 6GB werkgeheugen. Het intern opslaggeheugen is 128GB en is uit te breiden tot 256GB met een microSD kaart. Er zijn op het toestel een vingerafdrukscanner en een usb type c poort aanwezig. De voorzijde is voorzien van een 8 megapixel camera. De achterzijde van het toestel beschikt over een Leica dual camera waarvan de ene camera een maximale resolutie van 12 megapixels heeft en de andere camera een maximale resolutie van 20 megapixels. De camera kan video’s in 4K Ultra HD opnemen. Het is mogelijk om met de P10 Plus 2 simkaarten te gebruiken. Verder ondersteunt de smartphone Bluetooth 4.2, NFC en 4G.
De Huawei P10 Plys draait op Android 7.0 Nougat met een eigen Emui 5.1 laag.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei P10 Plus is in Nederland en België vanaf 10 april 2017 verkrijgbaar. De Plus versie komt in verschillende kleuren beschikbaar namelijk: rose gold, prestige gold, graphite black, mystic silver, ceramic white, greenery, dazzling blue en dazzling gold. U kunt ervoor kiezen om een los toestel aan te schaffen, de adviesprijs voor deze smartphone is 749 euro. De Huaweo P10 Plus wordt ook door verschillende providers aangeboden in combinatie met een abonnement. In dat geval betaalt u maandelijks voor uw toestel. Afhankelijk van het abonnement komt het toestel mogelijk zelfs gratis bij het abonnement. Vergelijk abonnementen van meerdere providers met elkaar om tot de beste koop te komen.