/ Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite is het jongere zusje van de Huawei P10. Het toestel heeft dan ook heel wat overeenkomsten met de reguliere P10. De P10 Lite lijkt qua uiterlijk op de P10 maar op een aantal punten wijkt het toestel af. Het display is bijvoorbeeld groter, de hardware is minder krachtig, de accu kleiner en de behuizing is verschillend. De P10 Lite behoort tot de populaire Lite reeks van Huawei. Deze populaire reeks verkoopt erg goed. De smartphones in de reeks hebben en prachtig design en zijn ook nog eens heel betaalbaar.

Huawei P10 Lite met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De Huawei P10 Lite is voorzien van een 5,2-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Hiermee verschilt het toestel van de normale reguliere P10 die is voorzien van een 5,1-inch display. De behuizing is gemaakt van stevig metaal met een glazen achterzijde.
De binnenzijde van het toestel is voorzien van een Kirin 655-Chip met 4GB aan werkgeheugen. De chipset bestaat uit acht kernen waardoor apps soepel verlopen. Voor hevige games is dit toestel wellicht niet geschikt. De opslagruimte is 32GB, opslagruimte is uit te breiden door middel van een geheugenkaartje. De achterzijde van het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen of voor extra beveiliging. Aan de achterzijde bevindt zich tevens een 12 megapixel-camera die uitstekende foto’s maakt. Aan de voorzijde bevindt zich een 8 megapixelcamera geschikt voor het maken van selfies. De P10 Lite draait op Android 7.0 (nougat). Over de software heen heeft Huawei de eigen EMUI skin gelegd. Het toestel beschikt over een micro-usb-aansluiting er is geen usb-c-poort aanwezig.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei P10 Lite is sinds april 2017 beschikbaar. De adviesprijs voor dit toestel is 349 euro. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, goud en blauw. Het toestel is verkrijgbaar als los toestel maar ook in combinatie met een mobiel abonnement bij verschillende providers. Abonnementen in combinatie met de Huawel P10 Lite worden al aangeboden vanaf 20 euro. Bekijk het aanbod van verschillende providers en vergelijk prijzen en abonnementen met elkaar. Kies uiteindelijk voor het abonnement naar uw wensen bij de provider die dit abonnement tegen de laagste prijs aanbiedt.