/ Huawei Mate S2

Huawei Mate S2

De Huawei Mate S2 is de opvolger van de Huawei Mate S en is een high-end phablet smartphone. Wil je de Huawei Mate S2 kopen met abonnement? Op deze pagina vergelijk je abonnementen met deze Mate S2, afgestemd op jou bel en internet voorkeuren!

Huawei Mate S2 kopen

De verwachting is dat Huawei de opvolger van de Mate S op 1 september aan zal gaan kondigen. Het toestel wordt op de vooravond van de IFA beurs aangekondigd, een grote elektronica beurs waar veel smartphone fabrikanten nieuwe smartphones en gadgets presenteren. Op gelekte foto’s is te zien dat het toestel veel overeenkomsten heeft met de Nexus 6P, ook een smartphone van Huawei. Hierbij vallen bijvoorbeeld de zwarte rand aan de achterkant van het toestel op en de aan de achterkant geplaatste vingerafdrukscanner. Door de krachtige hardware zal het toestel een hoge losse verkoop prijs krijgen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om het toestel in combinatie met een abonnement te kopen. Zodra het toestel in Nederland beschikbaar is vergelijk je hier abonnementen met de Huawei Mate S2 én bekijk je de los toestel prijzen!

Specificaties van de Huawei Mate S2

Pas zodra de Huawei Mate S2 door de fabrikant is gepresenteerd kunnen de daadwerkelijke specificaties van het toestel genoemd worden. Wél is er in de tijd voor de release datum het een en ander gelekt over de Mate S2. Zo is de verwachting dat het toestel zal beschikken over een drukgevoelig scherm, waardoor met hard- of zacht drukken verschillende acties aangeroepen kunnen worden. Of het drukgevoelige scherm ook in Nederland beschikbaar zal zijn is nog niet bekend, van de Mate S was namelijk alleen een variant in Nederland beschikbaar zonder deze technologie.

Verder is de verwachting dat het toestel zal beschikken over een Kirin 960 processor, 4GB werkgeheugen een batterij met een capaciteit van 3500 mAh.

Release datum Huawei Mate S2

De verwachting is dat Huawei de Mate S2 op 1 september zal gaan aankondigen. Wij vermoeden dat het daarna nog enkele weken zal duren voordat het toestel in Nederland beschikbaar zal zijn, tegen het einde van september 2016.