/ Huawei Mate 8

Informatie over de Huawei Mate 8

huaweiDe Huawei Mate 8 is nog niet officieel aangekondigd maar de Huawei Roadmap lekt de Mate 8 voor 2015.

In 2015 gaat Huawei volgens de laatste geruchten een aantal high-end smartphones presenteren. Naast het vlaggenschip de P8 komt Huawei ook met een nieuwe phablet, namelijk de Huawei Mate 8. De smartphone krijgt naar alle waarschijnlijkheid een 6 inch Quad HD display met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Het toestel zal een krachtige processor krijgen uit de eigen fabriek van Huawei, het zal gaan om de gloednieuwe Kirin 930 processor. Volgens de gelekte roadmap komt de Huawei Mate 8 in het najaar van 2015 op de markt. Het toestel zal naar verluid een een verkoopprijs krijgen tussen de 450 en 500 euro. De Huawei Mate 8 is een Android smartphone met een enorm beeldscherm en krachtige hardware. De de phablet met 6 inch beeldscherm is ideaal voor games, video’s en films. Het toestel zal bovendien voorzien worden van twee fantastische camera’s. De hoofdcamera heeft een 13 megapixel cameralens en de frontcamera is een heuse selfiecamera met een 5 megapixel cameralens.

Belangrijkste specificaties van de Huawei Mate 8 (Geruchten)

  • 6 inch Quad HD Display met schermresolutie van 1440 bij 2560
  • Krachtige Kirin 930 processor met 3 GB RAM
  • 16 GB interne opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart
  • 13 megapixels camera en 5 megapixel front-facing camera
  • Mobiel besturingssysteem Android 5.0 Lollipop, met Huawei’s EmotionUI interface
  • Vingerafdrukscanner

Pluspunten van de Huawei Mate 8

De Mate 8 is een fantastische phablet die je overal voor kunt gebruiken. Door de aanwezigheid van een 6 inch Quad HD display kun je films en andere video’s in de beste kwaliteit zien. Multitasken gaat met de Mate 8 iedereen gemakkelijker af dan ooit te voren en dat komt door de krachtige processor die door Huawei zelf is gemaakt. Bovendien is de Mate 8 een goedkope phablet. Wil je graag een betaalbare smartphone met high-end specificaties? Dan is de Huawei Mate 8 de phablet die aansluit bij jouw wensen.

Minpunten van de Huawei Mate 8

De grootte van het beeldscherm bij de Mate 8 is ook voor veel mensen een nadeel. Door de grootte is het toestel nauwelijks met één hand te bedienen. Dit ervaren veel mensen als onhandig. Ondanks dat het toestel als high-end smartphone in de markt gezet wordt is het een betaalbare smartphone maar het komt bij lange na niet in de buurt van smartphone merken zoals Samsung en Apple.