/ Huawei P20
P10
P10 P10 P10

Huawei P20

Ontdek hier alles over de Huawei P20, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Huawei. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle abonnementen van de verschillende aanbieders van de Huawei P20.

  • Topmodel van Huawei
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
mobiel600 Belminuten
3000 MB
Per maand: 29.50
Eenmalig: 192.00
Bekijken
gsmwijzerOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 35.00
Eenmalig: 0.00
Bekijken
tele2Onbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 38.00
Eenmalig: 0.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Huawei P20 met abonnement | Smartphoneclub.com

De Huawei P20 is voor 2018 het nieuwe toptoestel van de Chinese fabrikant Huawei. Het toestel volgt de Huawei P10 op. Nog niet duidelijk is of de naam P11 wordt, volgens geruchten zal het toestel de naam Huawei P20 gaan krijgen. Verwacht is dat de smartphone eind maart 2018 officieel wordt aangekondigd en niet veel later verkrijgbaar zal zijn. De adviesprijs van deze nieuwe smartphone zal rond de 600 a 700 euro liggen. De smartphones van Huawei zijn meestal goedkoper dan smartphones met soortgelijke specificaties van concurrenten. Het toestel kunt u los kopen en daarbij een sim only abonnement afsluiten. Sim only abonnementen worden tegenwoordig door vele providers aangeboden tegen lage prijzen. De Huawei P11 zal ook in combinatie met een abonnement zijn aan te schaffen. Mogelijk betaalt u in dat geval niets extra’s voor de mobiele telefoon maar liggen de maandelijkse abonnementskosten hoger. Voor nieuwe smartphones loont het om de verschillende prijzen van abonnementen van verschillende providers met elkaar te vergelijken. Het vergelijken van de verschillende abonnementen en het aanschaffen van een abonnement kan bij Smartphoneclub.

Specificaties

De nieuwe Huawei P is nog niet aangekondigd maar er wordt al enige tijd volop over de verschillende specificaties gespeculeerd. Het toestel is voorzien van een scherm dat de gehele voorkant vult, de randen zijn minimaal aanwezig net als bij de Huawei Mate 10 Pro. Huawei besteedt in de loop der jaren steeds meer aandacht aan de camera. Toestellen van Huawei zijn voorzien van Leica lenzen. Dit maakt de camera’s van Huawei smartphones tot de beste van dit moment. De nieuwe Huawei zal over drie camera’s aan de achterzijde beschikken waarvan één 40-megapixel camera. Dit resulteert in een erg hoge resolutie. Ook zal 5x hybrid zoom aanwezig zijn. Zo zal er met de camera flink kunnen worden ingezoomd zonder dat de kwaliteit van een foto verloren gaat. Met de Pro Night Mode zullen ook foto’s in het donker van uitstekende kwaliteit zijn. De voorzijde is voorzien van een dubbele 24 megapixel camera met een bredere lens die ook met weinig licht kwalitatief goede selfies maakt. Het toestel wordt verder uitgerust met een Kirin 970 chip met 4 GB aan werkgeheugen. De chip brengt mee dat de smartphone over kunstmatige intelligentie beschikt. Dit zorgt eronder andere voor dat de accu langer meegaat en prestaties sneller zijn. Het toestel loopt op Android 8.0 (Oreo) met EMUI interface.

De nieuwe Huawei P smartphone wordt op 26 maart onthuld, een exacte releasedatum is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk is het toestel vanaf april daadwerkelijk te koop.

Huawei P20 kopen

Bij Smartphoneclub.com kunt u altijd terecht voor de beste smartphones voor de beste prijs. Wij vergelijken diverse abonnementen voor de Huawei P20 van verschillende providers. Neem dus regelmatig een kijkje op onze website om de goedkoopste aanbiedingen te bekijken voor uw gewenste smartphone. Een abonnement bij de Huawei P20 is zeker een aanrader en bij ons kunt alles gemakkelijk vergelijken. Uiteraard is het ook mogelijk om een los toestel te kopen. Bij een los toestel moet u wel in één keer de prijs van het toestel betalen, bij een abonnement is dit niet zo. Om toch een goede prijs te krijgen voor uw toestel raden we u aan om uit te kijken voor de laatste aanbiedingen.