/ Huawei P20 Pro
P10
P10 P10 P10

Huawei P20 Pro abonnement

Ontdek hier alles over de Huawei P20 Pro, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Huawei. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Huawei P20 Pro.

  • Topmodel van Huawei
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
mobiel600 Belminuten
3000 MB
Per maand: 29.50
Eenmalig: 192.00
Bekijken
gsmwijzerOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 35.00
Eenmalig: 0.00
Bekijken
tele2Onbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 38.00
Eenmalig: 0.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Huawei P20 Pro abonnement | Smartphoneclub

Huawei zal op 28 maart 2018 drie modellen van de Huawei P20 lanceren waaronder de Huawei P20 Pro. Deze high-end smartphone is mogelijk vanaf mei 2018 in Nederland te koop. Wat de prijs van het toestel precies zal zijn is nog niet duidelijk. Een los toestel kunt u kopen in combinatie met een sim only abonnement. Een toestel zonder of met een kleine bijbetaling bemachtigen is mogelijk in combinatie met een mobiel abonnement. Diverse providers zullen de smartphone aanbieden in combinatie met een mobiel abonnement. Bij smartphoneclub kunt u de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken. Providers werven graag klanten door middel van leuke deals of andere aanbiedingen. Wilt u slim en goedkoop een smartphone kopen, vergelijk dan altijd het aanbod van de verschillende providers met elkaar om tot het meest voordelige abonnement te komen. De prijs van de Huawei P20 Pro zal waarschijnlijk 899 euro zijn.

Specificaties

De Huawei P20 Pro is de meest luxe smartphone in de P20 serie die Huawei uitbrengt en de grotere broer van de Huawei P20. Het toestel beschikt over een bijna randloos OLED beeldscherm en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en ‘twilight’. Opvallend is dat de P20 Pro aan de achterzijde zal beschikken over drie camera’s. Deze zijn gemaakt door Leica, een bekende Duitse camera producent. De camera’s samen bieden uitstekende optische zoon, maken razendsnelle foto’s en tonen extra detail. Ook is de camera voorzien van Pro Night mode waardoor ook in het donker duidelijke foto’s kunnen worden geschoten. De frontcamera is voorzien van een groothoeklens, dit maakt dat er naast selfies ook groepsfoto’s met de camera kunnen worden gemaakt. De voorzijde is voorzien van een vingerafdrukscanner. Het toestel zal worden aangedreven door een Kirin 970 octa-core processor met een kloksnelheid van 2.4 GHz. De accu is een 4000 mAh. Het toestel draait op Android 8.0 Oreo.

Alle details van de Huawei P20 Pro zullen tijdens de aankondiging op 27 maart 2018 bekend worden.

De Huawei P20 Pro bestellen

Als u graag een Huawei P20 Pro wilt bestellen dan is dat gemakkelijk te doen bij Smartphone.club. Wij hebben een breed aanbod aan Nederlandse providers die allemaal haar eigen prijs aanbieden voor diverse abonnementen. Bij ons kunt u dus altijd de beste aanbiedingen bekijken die de beste prijs aanbieden. Een los toestel bestellen is uiteraard ook mogelijk. Bij een los toestel moet u wel de volledige prijs van de smartphone betalen in tegenstelling tot een abonnement waar u maar een bepaalde prijs per maand betaalt. De prijs wordt nog beter als u een oogje in het zeil houdt voor diverse aanbiedingen.