/ Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

huawei ascend p7Ontdek hier alles over de Huawei Ascend P7. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Ascend P7. Prijs los toestel 349,00 euro.

Informatie over de Huawei Ascend P7

In 2014 heeft Huawei de Ascend P7 gelanceerd als het vlaggenschip voor het jaar 2014. De smartphone is een high-end smartphone met een relatief lage verkoopprijs. De Huawei Ascend P7 is voorzien van krachtige hardware en de nieuwste software en dat allemaal voor een lage prijs in vergelijking met andere smartphones. De Ascend P7 is bijvoorbeeld voorzien van een krachtige quad-core processor en een 5 inch Full HD beeldscherm. Het toestel is iets dikker dan zijn voorganger maar toch is de smartphone nog steeds enorm slank met een dikte van slechts 6,5 millimeter. Het is nog steeds een van de dunste smartphones die er op dit moment verkrijgbaar is. De Asned P7 is de opvolger van de Huawei Ascend P6. Huawei zet vooral in op design bij de smartphones en dat is het Chinese bedrijf vooralsnog enorm goed gelukt.

Belangrijkste specificaties van de Huawei Ascend P7

De Huawei Ascend P7 is uitgerust met een 5 inch ips-LCD beeldscherm met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. De smartphone is voorzien van een krachtige 1,8 GHz quad-core processor en deze wordt ondersteund met 2 GB RAM. De interne opslagcapaciteit van de Ascend P7 bedraagt 16 GB en is uit te breiden met een microSD-kaart tot maximaal 64 GB. De smartphone is voorzien van een 13 megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel front-facing camera. De Huawei Ascend p7 is de ultieme selfie camera van 2014. De capaciteit van de batterij is voor de prijs die je betaalt redelijk met 2.500mAh. Het toestel heeft een uitermate slank maar toch strak design. De afmetingen van de Huawei Ascend P7 zijn 139.8 x 68.8 x 6.5 millimeter en de smartphone weegt slecht 124 gram. De Ascend P7 draait op Android 4.4 KitKat, met Huawei’s Emotion UI 2.3.

Pluspunten

Het grootste pluspunt bij de Ascend P7 is dat de smartphone ondanks zijn high-end specificaties enorm betaalbaar is. De Ascend P6 heeft Huawei op de kaart gezet en de Ascend P7 is weer veel krachtiger en sneller dan zijn voorganger. Alles wat je van een high-end smartphone verwacht tref je ook aan bij de Ascend P7. Naast het strakke design van de smartphone heeft de Ascend P7 ook de ultieme selfie camera voor 2014. De front-facing camera heeft namelijk 8 megapixels.

Minpunten

Het grootste pluspunt van de Ascend P7 is ook een minpunt. Door de aantrekkelijke prijs van de Huawei Ascend P7 krijg je niet heel veel flitsende features zoals dit wel het geval is bij andere vlaggenschepen, zoals de Samsung Galaxy S5 en HTC One M8. Deze smartphones zijn daarin tegen ook een stuk duurder geprijsd. De krachtige specificaties van de Huawei Ascend P7 maken wel heel veel goed.