/ Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7Ontdek hier alles over de Huawei Ascend Mate 7. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Ascend Mate 7. Prijs los toestel vanaf 499,00 euro.

Informatie over de Huawei Ascend Mate 7

Huawei heeft een excellente smartphone gelanceerd met een 6 inch groot beeldscherm, het is de Huawei Ascend Mate 7. Huawei is de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren en de smartphones worden als maar beter. De Ascend Mate 7 is een phablet formaat smartphone welke draait op het mobiele besturingssysteem van Google, Android. Het grote beeldscherm is ideaal voor mensen die graag games spelen op de smartphone of video’s willen bekijken. Bovendien is de Huawei Ascend Mate 7 voorzien van krachtige hardware en dat zorgt ervoor dat alle applicaties soepel lopen op de phablet. Het toestel heeft twee geweldige camera’s waarbij de front-facing camera de ultieme selfiecamera is. De Huawei Ascend Mate 7 is een geweldige smartphone, het maakt niet uit of je het toestel alleen privé gebruikt of dat je het voor zakelijke doeleinden gebruikt, met de Mate 7 heb je een smartphone die alles aan kan.

Belangrijkste specificaties van de Huawei Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7 heeft een 6 inch IPS LCD-display met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. De krachtige 1,8 GHz octa-core processor en het 2 GB RAM zorgen er samen voor dat applicaties soepel lopen op de smartphone. Intern heeft het toestel 16 GB opslagcapaciteit en deze is uit te breiden met een microSD-kaart tot 128 GB. Op de achterkant van de smartphone is een 13 megapixel camera geplaatst en aan de voorkant tref je een 5 megapixel camera waarmee je de mooiste selfies kunt maken. De batterijcapaciteit van de Ascend Mate 7 is ongelooflijk, het heeft namelijk een 4.100mAh batterij. De Huawei Ascend Mate 7 is voorzien van een vingerafdrukscanner, hiermee beveilig je al je persoonlijke gegevens op je smartphone en kun je de Ascend Mate 7 makkelijk ontgrendelen. De Huawei Ascend Mate 7 meet 157 x 81 x 7.9 millimeter en weegt 185 gram. Het is een groot toestel maar dan kun je wel genieten van een super mooi en groot scherm.

Pluspunten van de Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7 biedt al het gemak van een phablet maar dan voor een bodemprijs. De smartphone is van alle markten thuis en met de krachtige specificaties van de Ascend Mate 7 weet je zeker dat je nog enkele jaren vooruit kunt met de smartphone. Het 6 inch beeldscherm is gigantisch groot maar het heeft een spectaculaire weergave en het 6 inch formaat is ook nog eens uniek te noemen want er zijn weinig smartphones met een dergelijk formaat display te koop.

Minpunten van de Ascend Mate 7

Het pluspunt van de Huawei Ascend Mate 7 is tevens ook een minpunt. Niet iedereen zit te wachten op een smartphone met 6 inch display. Ondanks dat het toestel relatief dun is past het lang niet bij iedereen in de broekzak en daarnaast is het al helemaal niet mogelijk om het toestel met slechts één hand te bedienen. Elk voordeel heeft zo ook zijn nadeel.