/ Huawei Ascend G7

Huawei Ascend G7Ontdek hier alles over de Huawei Ascend G7. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Ascend G7. Prijs los toestel 299,00 euro.

Informatie over de Huawei Ascend G7

De Huawei Ascend G7 is een goedkope Android phablet met een zeer indrukwekkende selfie camera. De smartphone is enorm krachtig en dat voor een betaalbare prijs. Het toestel heeft een 5,5 inch beeldscherm en is hiermee één van de grootste smartphones in zijn prijsklasse. De Huawei smartphones hebben over het algemeen altijd een enorm goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij de Huawei Ascend G7 krijg je goede hardware, software en een prachtig design. De Huawei Ascend G7 is de opvolger van de Ascend G6 en heeft hierdoor nog betere specificaties en veel meer mogelijkheden. Het toestel heeft een nieuwe krachtige processor, waardoor het toestel altijd snel zal zijn bij het laden van applicaties. Het de 13 megapixel achtercamera kun je de mooiste foto’s schieten en deze kun je opslaan op de smartphone met 16 GB intern opslagcapaciteit. Het interne geheugen is uitbreidbaar met een microSD-kaart.

Belangrijkste specificaties

De Ascend G7 is een phablet met een beeldscherm diagonaal van 5,5 inch. De schermresolutie van het 5,5 inch beeldscherm is 720 bij 1280 pixels. Het kloppende hart van het toestel is een nieuwe processor die door Huawei zelf is ontwikkeld namelijk een Cortex A53. Dit is een quad-core processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Het werkgeheugen van de Huawei Ascend G7 bedraagt 2 GB en daardoor kun je supersnel multitasken. Aan de voorkant tref je een 5 megapixel selfie camera en aan de achterkant een 13 megapixel camera. Het interne geheugen van de smartphone bedraagt 16 GB en is uit te breiden middels een microSD-kaart. De accucapaciteit van de Ascend G7 bedraagt 3000 mAh, hiermee kun je de gehele dag ongestoord aan de slag met de phablet van Huawei. De Ascend G7 draait op Android 4.4 KitKat, met Huawei’s skin Emotion UI. De smartphone ondersteund tevens het supersnelle 4G netwerk van de providers.

Pluspunten

Huawei staat erom bekend dat het betaalbare smartphones ontwikkeld die voorzien zijn van uitmuntende specificaties. De Ascend G7 heeft een 64-bits processor van Qualcomm. Het is een energiezuinige processor en het zorgt ervoor dat applicaties snel en makkelijk lopen. De accucapaciteit van 3000 mAh zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos gebruik kan maken van de Huawei Ascend G7. Daarnaast ondersteund de smartphone ook snel mobiel internet via 4G. Via dit mobiele netwerk zijn snelheden tot 150 Mbps makkelijk te behalen. De Ascend G7 is een echte selfie smartphone met de geweldige 5 megapixel front-facing camera met brede kijkhoek.

Minpunten

Het grote beeldscherm van de Huawei Ascend G7 is prachtig om video’s, games en films op te kijken. Toch is het ook direct een nadeel want met een 5,5 inch beeldscherm past de smartphone nauwelijks in je broekzak en laat staan dat je de smartphone met één hand kunt bedienen.