/ Huawei Ascend D8

Huawei Ascend D8

De Huawei Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7

Ontdek hier alles over de Huawei Ascend D8. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee in het forum. Vergelijk direct alle prijzen van de verschillende aanbieders en koop goedkoop de Huawei Ascend D8. Prijs voor een los toestel tussen de 600,00 en 700,00 euro.

Informatie over de Huawei Ascend D8

In 2015 komt Huawei met een aantal nieuwe smartphones. Naast het vlaggenschip de Ascend P8 zal Huawei ook komen met twee phablets namelijk de Huawei Ascend Mate 8 en de Ascend D8. De Huawei Ascend D8 is nog niet officieel aangekondigd. Waarschijnlijk wordt het toestel in het tweede kwartaal van 2015 gepresenteerd.

Naar verluidt krijgt de Ascend D8 een 5,5 inch beeldscherm met een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels. De processor die het toestel aanstuurt zou zo maar een 64-bit Kirin 950 processor kunnen zijn. Daarnaast zal het toestel 4GB RAM krijgen en een interne opslagcapaciteit van 64GB. De Ascend D8 zal een meer high-end phablet worden dan de Ascend Mate 8. Er is nog niet heel veel bekend over hoe de Huawei Ascend D8 eruit komt te zien. Zoals we van het Chinese bedrijf gewend zijn zal het toestel ongetwijfeld een strak design krijgen.

Belangrijkste specificaties van de Huawei Ascend D8 (Geruchten)

  • 5,5 inch beeldscherm met een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • 2.5D-type beeldscherm wat betekent gebogen glas
  • HiSilicon Kirin 950 SoC
  • Android 5.0 Lollipop / Huawei Emotion UI
  • 64GB opslaggeheugen, uitbreidbaar

Verwachtingen Huawei Ascend D8

De Huawei Ascend D8 zal een nieuwe smartphone zijn in het assortiment van Huawei. Het nieuwe toestel zal de high-end markt gaan betreden waardoor het moet concurreren met smartphones van Apple en Samsung. Huawei smartphones staan erom bekend dat ze een prachtig design hebben. Er is nog niet heel veel bekend over de Ascend D8. Een gelekt document meld alleen dat het toestel in mei 2015 gelanceerd gaat worden en dat het een 5,5 inch beeldscherm heeft.

We weten tot op heden nog niets over de exacte specificaties van de Ascend D8. Het voorgaande berust op geruchten. Er bestaat een grote kans dat de gelekte documenten niet afkomstig zijn van Huawei.