/ HTC U Ultra

HTC U Ultra

De HTC U Ultra en een nieuwe high-end smartphone van HTC. Het toestel is voorzien van een bijzonder uiterlijk is uitgevoerd met niet één maar twee beeldschermen, een hoofdbeeldscherm boven en een kleiner tweede beeldscherm. De HTC U Ultra is verder uitgevoerd met een uitstekende camera en beschikt over razendsnelle hardware. Meer over de specificaties van dit toptoestel leest u hieronder.

HTC U Ultra kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De HTC U Ultra heeft een prachtig ontwerp. De behuizing van dit toestel is vervaardigd uit metaal met daaromheen Gorilla Glass. Het glas sluit naadloos aan bij de raden. Het toestel heeft afmetingen van 162,41 x 79,9 x 7,99 millimeter en weegt 179 gram. De voorzijde is voorzien van een 5,7-inch super LCD display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Naast dit hoofdscherm beschikt het toestel nog over een tweede 2,1 inch notificatiescherm. Onder de motorkap van de U Ultra ligt een Snapdragon 821-chipset met 4GB aan werkgeheugen. De batterij is een 3000 mAh batterij. De batterij is snel op te laden door midden van de Quick Charge 3.0 technologie. Aan de achterzijde bevindt zich een uitstekende 13 megapixelcamera met laser autofocus en PDAF. De camera maakt prachtige foto’s. Aan de voorzijde bevindt zich een 16-megapixelcamera. Het toestel beschikt over 64GB aan opslaggeheugen. De smartphone draait op de nieuwste versie van Android 7.0 Nougat met daaroverheen HTC Sense. Verder zijn er vier hoog-gevoelige microfoons aanwezig waardoor de U Ultra zelfs concertregistraties met hoge geluidskwaliteit kan maken.

Prijs en beschikbaarheid

Sinds 2 maart 2017 is de HTC U Ultra in Nederland beschikbaar. Het toestel is te verkrijgen in de keuren Indigo Blue en Brilliant Black. De adviesprijs is 799 euro. De U Ultra is als los toestel te koop bij verschillende aanbieders. U kunt er ook voor kiezen om het toestel in combinatie met een abonnement af te sluiten. In dat geval betaalt u maandelijks voor de prijs van het toestel en de kosten van het abonnement. Een abonnement in combinatie met de HTC U Ultra kunt u bij verschillende providers afsluiten. Vergelijk de abonnementsprijzen met elkaar zodat u tot het meest voordelige abonnement komt dat aan uw wensen voldoet.