/ HTC One Mini 2

HTC One Mini 2

htc one mini 2Ontdek hier alles over de HTC One Mini 2. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de HTC One Mini 2. Prijs los toestel 469,00 euro.

Informatie over de HTC One Mini 2

Ben je op zoek naar een stijlvolle Android smartphone? Kies dan voor de HTC One Mini 2. Deze smartphone biedt je de gemakken van het vlaggenschip maar dan in een aanzienlijk compacter formaat. De HTC One Mini 2 biedt dezelfde features als de HTC One M8 en dat maakt de smartphone een geweldige smartphone maar dan in een compacter formaat. Features die hetzelfde zijn als bij de HTC One M8 zijn bijvoorbeeld BoomSound en HTC Zoe Highlights. De HTC One Mini 2 heeft een 4,5 inch groot beeldscherm en het is een enorm krachtige smartphone. De HTC One Mini 2 is de opvolger van de HTC One Mini die in 2013 razend populair was.

Belangrijkste HTC One Mini 2 specificaties

De HTC One Mini 2 is uitgerust met een 4,5 inch display met een HD-resolutie van 720 bij 1280 pixels. De smartphone heeft aan de achterkant een 13 megapixel camera met autofocus en LED flitser. Aan de voorkant is een 5 megapixel selfie camera te vinden. Het kloppend hart van de HTC One Mini 2 is een Qualcomm Snapdragon 400 quad-core 1,2 GHz in combinatie met 1 GB RAM. De interne opslagcapaciteit van de smartphone bedraagt 16 GB. De interne opslagcapaciteit is uit te breiden met een microSD-kaart tot 128 GB. DE HTC One Mini 2 draait op Android 4.4.2. KitKat. De smartphone is voorzien van BoomSound, BlinkFeed en vele andere HTC-features. De afmetingen van het toestel zijn 137.4 bij 65 bij 10.6 millimeter en het weegt 137 gram.

Pluspunten HTC One Mini 2

De HTC One Mini 2 is aantrekkelijk omdat de smartphone voorzien is van heel veel features die ook bij het vlaggenschip aanwezig zijn. Je krijgt ontzettend veel smartphone maar dan in een compact formaat. Op sommige punten is de HTC One Mini 2 zelfs beter dan zijn grote broer, zo is de achtercamera van de One Mini 2 voorzien van een 13 megapixel camera met een veel hogere resolutie dan de UltraPixel-camera van de One M8.

Minpunten HTC One Mini 2

Het toestel is een stuk minder krachtig dan zijn grote broer, al doet de naam van de smartphone waarschijnlijk anders denken. De specificaties van de HTC One Mini 2 passen perfect in het middensegment maar het is niet zo dat HTC van het vlaggenschip van 2014 een compacte versie heeft gemaakt met dezelfde specificaties.