/ HTC One M9

HTC One M9

htc logoOntdek hier alles over de HTC One M9. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de HTC One M9. Prijs los toestel tussen de 640,00 en 769,00 euro.

Informatie over de HTC One M9

De HTC One M8 is een geweldige smartphone en de mogelijke opvolger van het geliefde toestel zal naar verluid de HTC One M9 zijn. Er is nog niet heel veel bekend over de M9, maar de eerste geruchten met betrekking tot het nieuwe vlaggenschip van HTC komen bovendrijven. De opvolger van de One M8 wordt ontwikkeld onder de codenaam HTC Hima.

Al eerst beginnen we bij de naam van het nieuwe vlaggenschip van HTC. Er wordt verwacht dat het Taiwanese bedrijf vasthoudt aan het patroon van de afgelopen jaren, de nieuwe smartphone zal vermoedelijk de naam HTC One M9 krijgen. ti zal de tijd ons leren als HTC het nieuwe vlaggenschip voor 2015 zelf officieel gaat aankondigen. De One M9 wordt naar verwachting in het voorjaar van 2015 gepresenteerd. Dit is meestal rond het MWC en dit jaar vind het evenement plaats in de eerst week van maart. Dit zal betekenen dat de HTC Hima (One M9) in Nederland in april 2015 leverbaar zal worden. Van het vlaggenschip wordt ook verwacht dat er een Windows Phone versie komt maar dit zal pas ergens in de zomer van 2015 zijn.

HTC One M9 met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties van de HTC One M9 (Geruchten)

5 inch Full HD Display
Snapdragon 810 chip, 430 GPU
2800mAh capaciteit van de batterij
3 GB RAM, intern opslagcapaciteit 16, 32 en 64 GB
20 megapixel camera aan de achterkant, 13 megapixel camera aan de voorkant
Android 5.0 Lollipop

Verwachtingen van de telefoon

In de geruchten wordt er gesproken over een beeldschermformaat van 5 inch met een Full HD schermresolutie van 1080p. HTC zal voor het beeldscherm gebruik maken van een Super LCD3 display waardoor de weergave van het beeldscherm haarscherp zal zijn. Onder de motorkap van het toestel treffen we volgens de geruchten een Snapdragon 810 chip aan. Dit is een octa-core processor met 4 Cortex-A57 cores op 2,0 GHz en 4 Cortex-A53 cores op 1,5 GHZ. De octa-coe processor zou worden bijgestaan door 3 GB werkgeheugen. Verwacht wordt dat het toestel verkrijgbaar wordt met 16, 32 en 64 GB opslagcapaciteit. De smartphone zou ongelooflijk slank worden, namelijk slechts 7 millimeter dik. Aan de achterkant van de HTC One M9 zal een 20 megapixel camera huisvesten en aan de voorkant een heus 13 megapixel selfie camera. De smartphone zal in staat zijn om 4K video-opnames te maken. Het laatste gerucht heeft betrekking op de capaciteit van de batterij. Naar verwachting zal de HTC One M9 / HTC Hima een 2800mAh capaciteit hebben bij de batterij. Het toestel zal draaien op de nieuwste versie van Android.